kemiska orsaker till impotens

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-05-29
Impotens, känd som erektil dysfunktion, är oförmågan att få eller bibehålla en erektion tillräckligt länge för att delta i samlag . Den omedelbara orsaken är nedsatt blodflöde till penis , eller nervskada , men det finns många bakomliggande orsaker , bland annat sjukdomar , narkotika , villkor neurologiska , obalanser hormon eller trauma . Kemiska orsaker till impotens inkluderar läkemedel (recept, over-the-counter och fritids ) och obalanser hormon

Receptbelagda läkemedel

Fyrtio procent av amerikanerna att ta minst ett receptbelagt läkemedel regelbundet . Många receptbelagda läkemedel har biverkningar , inklusive impotens . Antidepressiva kan koppla sexuell lust och ens minska möjligheten att uppnå eller känna en orgasm . Blodtrycket mediciner blodtrycksfall därför påverkar blodflödet till penis . Nitrater tas för hjärtproblem vidga hjärtats kranskärl , vilket ökar blodflödet till hjärtat , men minskar den till andra delar av kroppen , inklusive penis .
Andra läkemedel , däribland några för att behandla magsår och migrän kan också vara bakomliggande orsaker till impotens .

Over-the-counter mediciner

Några over- the- counter läkemedel kan också orsaka eller bidra till impotens . Antihistaminer kan påverka perifera nervändar som ansvarar för erektioner . Det är en anledning rekommenderas det att ta antihistaminer i 10 dagar eller mindre . Aptithämmare påverka nervsystemet och kemiska balansen i kroppen , vilket kan påverka erektil funktion .

Partydroger

som dricker stora mängder alkohol löper ökad risk för impotens . Många tror att de behöver alkohol för att övervinna sin sexuell dysfunktion , om det är en psykologisk fråga eller en fysisk fråga . men är det mycket mer troligt att den alkohol som så småningom kommer att öka denna dysfunktion
bruk av narkotika , särskilt de med psykotropa eller hallucinogena egenskaper påverkar sexuell funktion på olika sätt , ibland med oförutsägbara resultat. Dessa läkemedel kan initialt öka sexuell lust och prestanda , men med tiden kan leda till dysfunktion leder till impotens .

hormonell obalans

det manliga hormonet testosteron spelar en viktig roll i sexuell funktion , från önskan att prestanda . Män med låga nivåer av testosteron , vanligtvis 300ng/dl eller lägre , kan uppleva en minskning av önskan eller symptom av impotens . Hormonbehandling är ett alternativ , men det finns biverkningar , så män med en historia av leversjukdom , hjärtsjukdom , njurproblem eller prostatacancer bör vidta försiktighet .
Hormonbehandling kan inte ett botemedel , men när serumtestosteronnivåerna ökar , patientens övergripande känsla av välbefinnande återställs , som kan föra tillbaka sexuell lust .

Behandlingar

Det finns många behandlingar för impotens , allt från psykoterapi och läkemedelsbehandling för medicintekniska produkter och kirurgi . För kemiska orsaker till impotens , skulle behandlingen vara så enkelt som att byta receptbelagda läkemedel, med färre over-the-counter mediciner , sparkar drogen eller alkohol vana , eller att få bilder av testosteron . Oavsett fråga, men har impotens inte vara ett problem för alltid . Prata med din partner och dina vårdpersonal och börja må bättre idag .

Previous:nothing Next:typer av preventivmedel plåster

Relaterade artiklar


 • om ExtenZe dryck
 • hur man hanterar impotens som en äldre vuxen
 • hur effektivt är vaginal preventivmedel film ?
 • hur man söka vård efter att du har datum våldtagen
 • förbättra libido
 • Vad gör en membran ut ?
 • Vilka tillbehör kan jag få från Enzyte ?
 • hur man hittar en mans g spot
 • hur påverka könsval
 • biverkningar av skott preventivmedel
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com