naturliga aktiviteter som ökar testosteron

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-05-26
När en man träffar sin 30 -årsdag hans testosteron börjar minskade med 10 procent var 10 år . Testosteron ansvarar för den fysiska hälsan. Minskningen tar sin tribut på varje del av den manliga kroppsbyggnad , liksom hans förtroende . Testosteron ansvarar för sexlust , och när en man är oförmögen att utföra detta kan påverka hans totala lycka . Det finns sätt att naturligt öka testosteronnivåerna genom normala verksamhet

Motion

Bli vältränad . Att låta kroppen sjunka är en hämmare av produktionen av testosteron . Prova att lägga på sig muskelmassa . Var noga med att lyfta vikter och få kroppen i topptrim . Testosteron ökar med korta skurar av styrketräning . Lyfta tunga vikter i kortslutning ger den utbildning du behöver för att naturligt öka produktionen av testosteron.

Avslappning

Ta dig tid för dig själv . Skaffa en hobby som ett sätt att minska stress . Genom att låta stressen ta över , du gör inte andra tankar komma in . Om du är orolig och ständigt upprörd , din kropp kommer att vara i "kamp eller flykt " -läge . Detta förhindrar positiva tankar , såsom kön , från att påverka dig . Testosteron är ett byggprocessen . När du är i kamp och flygläge , kommer din kropp inte att träda i en byggprocess .

Livsstil

Användning av alkohol , droger och konsumtionen av cigaretter alla kan påverka produktionen av testosteron . Att minska dessa verksamheter eller skär ut dem helt kan ha övergripande positiva effekter på hälsan . Undvika dessa produkter kan ge din kropp att producera de hormoner som behövs för den dagliga verksamheten .

Diet

Protein är det bästa för muskelmassa och testosteron produktion. En kost som är rik på hälsosamma fetter såsom omega 3 , kommer att öka produktionen av hormoner i kroppen . Testosteron är en steroid som behöver kolesterol för produktionen. En kost som är låg i fett kommer att resultera i en sänkt övergripande nivå av testosteron .

Sex

Ha sex ! Samlag är det bästa sättet att få hormoner flödar i din kropp . Onani och sex är det bästa naturliga sätten att stimulera testosteron . Ju mer sex din kropp har , desto mer som det normalt vill ha. Detta beror på en ökning av produktionen av testosteron .

Previous:nothing Next:hur du ändrar preventivmetoder

Relaterade artiklar


 • hur man får p-piller
 • biverkningar av orto EVRA
 • hur man gör en menstruationscykel komma snabbare
 • Hur tröstar man en infertila par
 • Hur uppstår ett herpesutbrott ?
 • hur praxis slaget av tjuren position
 • vad är ett preventivmedel ?
 • hur man kan sänka FSH-nivåer
 • hur man extraherar yohimbe
 • hur får folk humant papillomvirus ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com