om orto tricyclen

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-05-10
Det finns många preventivmedel alternativ där ute, men en av de vanligaste är Ortho Tricyclen . Ortho Tricyclen är en 28- dagars regim som bör tas vid samma tidpunkt varje dag . Det är en av de mest effektiva former av preventivmedel och kan förskrivas av din läkare

Funktion

Ortho Tricyclen är en kombination p-piller som består av syntetiskt gulkroppshormon och östrogen . Piller förändring i hormonnivåerna under hela cykeln med sju dagarna av placebo piller . Kroppen naturligt producerar dessa hormoner , men pillren hjälper till att reglera cykler och förebygga mot graviditet .

Användning

Ortho Tricyclen är 99 procent effektiva för att förhindra graviditet . Ägglossningen sker med en stegring i östrogen . Den p-piller reglera kvinnans hormoner för att förhindra att Spike och störa äggstockarna ägget frigörs . Om tas vid samma tidpunkt varje dag , utan en missad dos , behöver en annan typ av preventivmedel inte ska användas . Hindrar dock preventivmedel inte mot sexuellt överförbara sjukdomar , så om du eller din partner har haft flera partners , är det klokt att även använda kondom för att förhindra överföring av sexuellt överförbara sjukdomar .

Fördelar

Ortho Tricyclen är ett trefasiskt kombination piller p-piller vilket betyder att den släpper tre nivåer av hormoner under varje cykel . Frisättningen av dessa hormoner inte bara förhindra graviditet , men det kan också reglera en kvinna med oregelbunden menstruationscykel och att klara upp akne . Menstruationscykler är också kända för att vara lättare och mindre smärtsamma när du tar en kombination preventivmedel .

Överväganden

Vissa kvinnor upplever illamående, huvudvärk , yrsel och andra symptom medan Ortho Tricyclen och andra piller kombination . Spotting är också vanligt hos kvinnor som har biverkningar av ständigt föränderliga nivå av hormoner . Trefasiskt kombination piller är inte för alla . Om din kropp inte svarar på Ortho Tricyclen , det finns andra piller som håller samma nivå av hormon i hela cykeln som kan vara bättre lämpade för vissa kvinnor .

Typer

Ortho Tricyclen gör också en Ortho Tricyclen -Lo . Ortho Tricyclen-Lo släpper samma låga doser östrogen , 25mcg , men fortfarande varierar graden av progestin under hela cykeln. Den minskade nivån östrogen är drägligare för många kvinnor , vilket gör det bättre alternativ för vissa .

Previous:nothing Next:svalg klamydia symtom

Relaterade artiklar


 • Hur Orexis arbete ?
 • om testning för klamydia
 • biverkningar av orto EVRA
 • om äggdonatorer som vill behålla barnet
 • hur man ska behandla anala vårtor
 • vad är Orexis ?
 • Hur symtom på gonorré och genital herpes skiljer sig män ?
 • hur man hittar andra svängande par
 • hur man kan öka kvinnors sexlust naturligt
 • vad som väntar när du lyfter p-piller
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com