tecken och symtom på hiv hudutslag

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-05-26
Humant immunbristvirus , HIV eller är det virus som utvecklas till aids . En anmärkningsvärd symptom på hiv är en mörk hudutslag , vilket inträffade cirka tre veckor efter infektion av viruset . Det är viktigt att förstå de tecken och symtom på HIV utslag så att rätt åtgärder kan vidtas för att diagnostisera och bekämpa sjukdomen

Utseende : HIV Utslag

HIV utslag visas som uppkommit knölar eller fläckar , oftast små och mörka , på en central plats . De kan manifestera på någon del eller på flera delar av en person , oftast förekommer i ansiktet , bålen , händer, fötter och könsorgan . För de med ljus hud kan gupp vara mörkt röda och bruna , för de med mörk hud , gupp är mörkt lila och svart

symptom på tidig HIV-infektion

HIV utslag kan spänd och . kliande . Men många andra symtom på hiv visas samtidigt som HIV utslag . Tidiga symtom är diarré, feber , svullna körtlar , muskelvärk , halsont , trötthet , etc. Man måste hålla i minnet att hudutslag, även gemensamma , inte alltid förekommer i hiv-positiva . På samma sätt kan hiv-positiva människor också har andra villkor än HIV som kan orsaka liknande utslag , inklusive Molluscum contagiosum , herpes simplex och herpes zoster -infektioner , och Kaposis sarkom lesioner .

Tidsperiod för tidig hiv Utslag

HIV utslag förekommer i den andra av de fyra stadier av HIV , eller " akut infektion . " Akut infektion symptom börjar dyka upp två till fyra veckor efter infektion och varar ungefär 28 dagar , med en minsta löptid på sju dagar . Det tredje steget , eller latens stadium kan vara allt från två veckor till 20 år , tills den fjärde och sista skede aids .

Betydelsen av HIV Utslag

Betydelsen av utseendet på HIV utslag är betydande. HIV utslag i processen för serokonversion i HIV infektionen . serokonversion är tillväxten av antikroppar i blodet serum hos en organism som resultat av infektionen . I huvudsak efter utslag , är en person mycket mer sannolikt att testa positivt för hiv .

förebygga HIV-infektion

Det finns för närvarande inget vaccin eller känt botemedel för HIV eller aids . Den enda effektiva förebyggande åtgärd mot att smittas av hiv är att undvika viruset helt och hållet . Detta innebär antingen att öva avhållsamhet eller användningen av förebyggande mediciner i sexuell aktivitet. Sexuella aktivitet , dela sprutor eller någon annan typ av blod-till-blod kontakt med ett oprövat individ är en risk .

Previous:nothing Next:information om Goat Weed

Relaterade artiklar


 • kompetens för att väga riskerna med att använda ett membran
 • hur man korsa klänning
 • Plan B preventivmedel biverkningar
 • hur man kan bli av post menstruations vaginal lukt
 • proteser kontra implantat
 • hur man utför anilingus
 • preventivmedel alternativ & reaktioner
 • negativa biverkningar av att ta Enzyte
 • som kondomer är bäst för stimulering ?
 • Hur den preventiva spole arbete ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com