vad är Kama Sutra ?

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-05-25
Kama Sutra har utvecklats och skrivits in text för att få andlighet och glädje tillsammans för par . Den heliga texten ansågs vara yttrats av den heliga tjuren , Nandi , som vaktar ingången till guden Shiva . Nandi hade hört den älskog av Gud och hans gudinna , Parvati . Manuskriptet ansågs vara för mänskligheten och registreras . Ordet "Kama "härstammar från Gud kärlek i hinduisk mytologi . Manuskriptet används fortfarande av par idag , och många av de ståndpunkter liknar dem av yoga.

Historia

Kama Sutra först skapades av Brahman heter Vatsyayana , och skrevs ned med Babharvya mellan första och fjärde århundradet efter Kristus brahminerna var akademiker som trodde livet bestod av förvärvet av religiösa meriter , eller " Dharma " , rikedom , eller " Artha " ; och sensuell njutning , eller "Kama " . Kama Sutra skapades för att utveckla KAMA genom att öka upplevelsen av älskog .

grundläggande ståndpunkter

Den ursprungliga manuskriptet hade åtta grundläggande positioner som senare byggde på med Suvananabha . De åtta tidigare bland man- on-top ståndpunkter som syftade till att ge kvinnor maximal stimulans . Den kvinnliga överlämna positioner representerade olika varianter av kvinnorna kapitulera för hennes älskare . De klämmer positioner bidrog till att tygla kvinnans muskler så att glädjen intensifierades , samtidigt som hela kroppen positioner förbättra beröring och intimitet för hela kroppen . Pressningen ställer är varianter av kroppen pressas samman på olika sätt , en kvinna kan vårda sin älskare med kvinnlig energi med hjälp av kvinnliga kontroll positioner. Slutligen positioner som krävt att man står , eller positionerna stående , var berömda i forntida konst och skulptur .

Kundalini

Det tros vara sju energicentra som kallas chakra i det astrala och fysiska kroppen . Energin i kundalini kan utnyttjas genom energin i älskog . Kundalini tros vara en spole av energi vid basen av ryggraden, eller en " orm " . När den är väckt och kanaliseras via chakrana , förnyar energi ande och kropp , och hjälper till att uppnå ultimata förverkligande i älskog . Energin i kundalini kan användas under Kama Sutra praktiken .

Magic Spells

Spells och potions skrevs i den ursprungliga Kama Sutra manuskript . Man trodde en blandning av örter tillagade med ghee och gjorde till en tårta skulle ge en man rätt att sova med många kvinnor när det väl var uppäten . För en kvinna som åberopat en besvärjelse , kastade bönor på en mans huvud och sköt brinnande pilar på hans porträtt ansågs kunna hålla att människans böjelser .

Courtship

Råd om uppvaktningen var en integrerad del av Kama Sutra , liksom . Spel rekommenderades att skapa ett tryggt klimat där misstag var godtagbara . Storytelling , läsa eller fantasi dela var några typer av spel som skulle kunna användas. Gåvor av blommor , betelnötter nötter , prydnadssaker och smycken rekommenderades . Ofta var gåvor även ges till avlägsna släktingar . Uppvakta råd ingår rekommenderas beteenden , och hur man väljer en lämplig partner.

Previous:nothing Next:hur man får ett aidstest

Relaterade artiklar


 • biverkningar av att få bort preventivmedel
 • biverkningar för att byta preventivmedel med en sen period
 • inte låg biverkning preventivmedel hjälpa akne ?
 • biverkningar av trinessa preventivmedel
 • hur sluta ta loestrin 24
 • olika typer av HPV- virus
 • Hur effektiv är Plan B morgonen efter-piller ?
 • om membran
 • hur man hanterar en mognande kropp
 • Hur effektiva är kondomer som preventivmedel ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com