vad är en libido förstärkare ?

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-05-15
Libido medel , mer känd som afrodisiaka , är något som höjer ens nivå av sexuell upphetsning. De består av livsmedel , kosttillskott och även enkla aktiviteter . Många produkter , såsom piller , finns på marknaden och säger sig vara svaret på att få dig på humör för sex . Men det finns gott om säkra och naturliga sätt att höja din sexlust . Dr Ruth Westheimer , den berömda kön expert , hävdade en gång att sanna afrodisiaka inte finns . Dock kan vissa livsmedel och aktiviteter gör susen

Spice It Up

Kryddstark mat som varm paprika innehåller en ingrediens som är säker på att få dig på humör . Denna kemiska , capsaicin , ansvarar för Pepper's värme och sparka . Det händer också att höja nivån av endorfiner i kroppen --- och samma endorfiner som ger dig en rush från kryddstark mat kommer också att öka din sexuella lust . Du kan infoga capsaicin i din måltid genom att lägga till ett stänk av het sås eller använda en chili gnugga .

Tryffel

Tryffel , en ätlig svamp , inte bara betraktas som en delikatess , men är också tänkt att bli stor libido medel . Dessa stickande , smakrika bitar innehåller feromoner som liknar den svett som avges av män . Även om detta kanske inte låter särskilt lockande , de feromoner är viktiga ingredienser i kvinnlig upphetsning .

Sparris

Det är grönt , krispigt och hälsosam för dig i mer än ett sätt . Sparris innehåller höga halter av vitamin E , som främjar produktion av hormoner . Dessutom är vegetabiliskt s falliska form sägs leda till omedvetna tankar om sex .

Maca

Även om det är i stort sett okänd i USA , och resten av världen har avslöja hemligheter maca en rot som odlas i Peru . Studier som utförts på råttor visar att roten verkar höja libido i djuren . Och samma sak gäller för människor .

Ostron

Ostron har varit kända för sin libido som stärker befogenheter i århundraden. Detta eftersom de innehåller höga halter av zink , vilket ökar produktionen av testosteron . Testosteron är viktigt för att väcka både män och kvinnor .

Choklad

Det finns en anledning till att vi älskar choklad så mycket . Choklad innehåller samma kemiska som finns i förhöjda nivåer i hjärnan hos människor i kärlek . Fann också ingredienser i mörk choklad är hälsosamma för hjärtat och förbättra blodkärlens funktion --- vilket är viktigt för upphetsning , särskilt hos män .

fungerande IT

Träning är ett bra sätt att höja din sexlust . Det ökar blodflödet till alla delar av kroppen , inklusive de områden som behöver extra blodflödet att utföra sexuellt . Regelbunden motion kan sänka stressnivån och hålla dig från att bli sjuka --- och stress och ohälsa tenderar att döda stämningen . Dessutom kan upprätthålla en vältränad kropp ger dig självförtroende , vilket alltid är viktigt i kön .

Previous:nothing Next:hur man läka genitala vårtor

Relaterade artiklar


 • hur de ska hålla sig nykter fram till äktenskapet
 • hur man använder rytmen metod
 • hur man kan stimulera G-punkten
 • vad är libido ?
 • hur man använder belysning i förspelet
 • Hur upprätthåller en cell i en mogen follikel i äggstocken homeostas ?
 • Hur en kanadensisk fertilitetsklinik skiljer sig från ett amerikanskt ?
 • hur man kan öka sädesvätska
 • huskurer för att öka antalet spermier
 • vad är provigro ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com