vad är skum preventivmedel ?

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-05-24
Skum preventivmedel är en form av preventivmedel där en skum som innehåller spermacide sprutas inne i en kvinna cirka 20 till 30 minuter innan hon har vaginala samlag . Skummet är tänkt att förhindra spermierna från att komma in i hennes livmoder genom att bygga en barriär mot livmoderhalsen , som är ingången till livmodern . Skum är mycket prisvärd , kostar ungefär $ 13, och kan användas av kvinnor i alla åldrar

Tillämpning

En kvinna skall fastställa och för in skumspridning inne i hennes vagina så långt hon kan . Hon trycker sedan ner kolven på den för att spraya skum inuti henne och förblir på ryggen ett par minuter så att den skum bildas en barriär framför henne livmoderhalsen .

receptfria

Preventivmedel skum spelar inte kräver recept , vilket gör det ett bra val för dem som inte har tillgång till medicinsk vård eller som oväntat behöver preventivmedel .

biverkningar

Detta skum är inte känt för att ha några biverkningar , såvida kvinnan som sätter in det eller den man som har sex med henne är allergisk mot spermacide . Symtom på en spermacide allergi inkluderar förbränning eller klåda vid kontakt med det .

Effektivitet

Enligt University of Iowa sjukhus och kliniker , använder preventivmedel skum av sig har cirka 80 procent chans att förhindra en graviditet . Om du använder kondom eller annan typ av preventivmedel med det , dina chanser att förhindra befruktning ökat till cirka 95 procent .

Backup

Skum kan användas i kombination med p-piller , livmoderhalscancer mössor , rytmen metod och om återkallande metod för ökat skydd . Det är också en bra idé att använda den om du har att dubbla upp på din p-piller om du av misstag missar en dag .

douching

Om en kvinna använder denna typ av preventivmedel , hon behöver vänta från 6 till 8 timmar innan hon använder en douche . Detta beror på att spermier kan de vara aktiva inne i henne i flera timmar efter att hon har sex .

Previous:nothing Next:Vilka tecken och symtom på klamydia ?

Relaterade artiklar


 • Vad är Kamagra guld ?
 • ätbara afrodisiaka
 • vad könssjukdomar kan botas
 • hur man kan förebygga vaginal flatulens
 • typer av preventivmedel för kvinnor
 • hur man kan minska frigidness naturligt
 • hur praxis slaget av tjuren position
 • hur man får en äggledaroperation
 • vad är fertilitet droger?
 • Hur man knyter en bröstsele
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com