vad är veromax ?

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-05-28
Veromax är ett dagligt tillskott som hävdar att stödet användare genom att öka nitricoxide nivåer och blodflödet till könsorganen

Funktion

Veromax är ett dagligt tillskott , enligt dess tillverkare , som kommer att hjälpa användarna att uppnå ökad kväveoxid nivåer och förbättrade blodflödet till könsorganen . Veromax marknadsför två typer av kosttillskott , de för män och de som för kvinnor . De läkemedel som används som ett dagligt tillskott för att öka blodflödet till könsorganen . Generellt Veromax användare rapporterar en märkbar effekt inom två veckor , medan ökningen av kväveoxid nivåer kan ta längre tid , enligt webbplatsen.

Ingredienser

Veromax använder en kombination av aminosyror , växtbaserade kosttillskott och jujube datum frukt i dess komplexa . Aminosyrorna innehåller L-Argenine , L-alanin och glutaminsyra . Örter som ingår i produkten är koreanska Ginsing rot pulver , Ginkgo Biloba Blad Pulver och Saw Palmetto bärpulver .

Typer

En rapport om www. themanschoice . com rapporterar att Veromax för män liknar andra naturläkemedel som används för att öka blodflödet till penis . Veromax för kvinnor påstår sig öka blodflödet till klitoris och G-spot eller Grafenberg plats .

Säkerhet

Veromax webbplats konstaterar att män som har hjärtproblem eller diabetes ofta har problem att uppnå eller behålla en erektion . Även om företaget tyder på att kontakta en läkare innan användning för dessa grupper av människor , platsen hävdar att produkten är helt naturlig .

biverkningar

Vissa människor som tog Veromax rapporterade en något orolig mage . Den Veromax webbplats rapporterar att de som upplevt detta fann lättnad men tar Veromax med mat .

Läkemedelsinteraktioner

Inga läkemedelsinteraktioner har rapporterats till Veromax den 17 juni 202C men din läkare eller farmaceut bör konsulteras för att avgöra om det skulle bli en reaktion .

Previous:nothing Next:vad preventivmedel är farligt att kvinnor som röker ?

Relaterade artiklar


 • om sår & Depo Provera
 • hur du kontrollerar din livmoderhals
 • Hur lång tid tar det för preventivmedel för att bli effektiv ?
 • om syfilis utslag
 • Hur ser klamydia ut ?
 • hur man använder hinder metoder för födelsekontroll
 • Fakta om p-plåster
 • Hur man känner igen en std
 • hur man hittar prostatakörteln
 • biverkningar av Lutera preventivmedel
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com