Vilka är orsakerna till att en hög libido hos kvinnor ?

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-06-30
Libido är ett stort problem för kvinnor och män när det är för högt eller för lågt . Det finns många orsaker till en hög könsdrift, men en något hög libido är normalt i viss utsträckning . Varje kvinna är unik och en del kvinnor är naturligt mer känslig för sexuell stimulans än andra . Detta innebär att beröring, kyssar och andra saker kan orsaka en kvinna med en hög libido att bli upphetsad snabbare , medan andra kvinnor kämpa för att komma i stämning

Alternativ

En frisk libido är viktigt, men det finns fall då kvinnans libido är så hög att det orsakar allvarliga problem i sitt liv . Ibland orsaken beror på en sjukdom som oftast lätt kan behandlas med terapi eller medicinering. Om en kvinna är hög libido resultat hon har relationer utanför äktenskapet , kan hon söka hjälp genom rådgivning . Det går inte så långt för de flesta kvinnor , men för vissa är det ett problem, särskilt om hon blev misshandlad som barn .
Missbruk kan leda till en kvinna att göra dåliga bedömningar om vem hon har sex med , vilket gör det svårt att hålla begåtts i ett äktenskap . Hon kan försöka arbeta igenom detta med stöd av sin make och en professionell terapeut . Det finns också mediciner som finns tillgängliga för allvarliga fall . Det är viktigt att se en läkare för en ordentlig diagnos .

Bipolär sjukdom

Kvinnor som har bipolär sjukdom tenderar att ha en hög sexlusten . Detta villkor är också känd som en manodepressiv sjukdom , som växlar från mani episoder till perioder av relativ fred . Rådgivning och humör balansering mediciner kan användas för att hjälpa till att kontrollera skick och många av de symtom som förknippas med det .

långlivade sexuell upphetsning Syndrom

Ihållande sexuell upphetsning syndrom är ett tillstånd som orsakar en kvinna att ha en mycket hög libido till den grad av störning . Även den minsta beröring kan orsaka henne att få orgasm eller ens flera orgasmer på en dag . Hon har en konstant känsla av fullkomlighet i underlivet på grund av överskott blodflödet . Detta kan orsaka en kvinna inte att njuta av sex eftersom konstant stimulering är överväldigande.

Hyperadrenalism

Hyperadrenalism orsakas av höga nivåer av adrenal hormoner i kroppen . Detta villkor kan föras på av kortikosteroider eller andra läkemedel såsom adrenalin. Andra symtom som kan indikera en kvinna lider av hyperadrenalism är för höga halter av fett i den övre delen av ryggen , ökad kroppsbehåring , skäggväxt och förlust av hår på hårbotten .

bukspottskörteln Endokrin tumör

Pancreatic endokrina tumörer är ovanligare , men det kan också orsaka en kvinna att ha en hög sexualdrift. Om en tumör utvecklas i bukspottkörteln , kan den orsaka en kvinna att utsöndra stora mängder insulin , somaostatin och gluka , som kan påverka hormonnivåer och göra en kvinna mer sexuellt aktiva .

Previous:nothing Next:den vanligaste STD symtom

Relaterade artiklar


 • hur man gör afrodisiakum potions
 • kan ta östrogen piller storlek ökar bröst ?
 • symptom när man slutar ta p-piller
 • preventivmedel alternativ efter förlossningen
 • gemensamma afrodisiaka
 • hur man söka vård efter att du har datum våldtagen
 • farorna med p-piller
 • hur man kan anpassa till att vara en flicka när de vill vara en kille
 • om syfilis utslag
 • vad könssjukdomar kan du få från en toalettsits
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com