detaljerade instruktioner om prostata massage

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-06-30
Prostatakörteln är en del av det manliga reproduktionssystemet och bidra till att produktionen av spermier och bidra till utlösning kraft . Genom historien , läkare och annan medicinsk personal rutinmässigt prostata massage på sina manliga patienter, särskilt de med förstorad prostata . Idag är massage som utförs främst av urologer .
Men eftersom en del män tycker att det är angenämt att få sina prostata masseras , har lagen trätt i vissa par " sovrum . Om din man är intresserad av att prova något nytt , kan dessa tips hjälpa dig att ge honom en riktig prostata massage .

Förbereder för Prostata Massage

En man som kommer att få en prostata massage ska tömma sin tarm och blåsa först , och han bör överväga blötläggning i ett badkar för att hjälpa honom slappna av . Om ett dopp i badkaret inte är möjligt , bör man rengöra noga hans anala området . Den person som planerar på att göra massage ska klippa hennes naglar korta och har en latex handske och ett vattenbaserat glidmedel närheten .

Börjar Massage

Prostata massage är bäst utförs på en man som är upphetsad . Efter lite intimitet , begära mannen komma in i ett läge som är bekvämt för honom . Sedan satte på den sterila handsken och tillämpa smörjmedel till en eller två fingrar . Massagen ska börja försiktigt runt mellangården , eller utsidan av anus . Massera området under testiklarna kommer också att bidra till att stimulera prostatan .

Utföra Massage

När man är avslappnad , tala om för honom att ta ett djupt andetag och sedan andas ut . När han andas ut , infoga en eller två fingrar i anus , med kuddar på fingret ( s ) uppåt mot testiklarna . Fingret (s ) bör försiktigt röra sig i ändtarmen och sedan glida djupare in tills du känner att prostata , som är rund och klumpig , som en valnöt eller ett ägg . Generellt kan kände ungefär två inches förbi anus .
När prostatan ligger försiktigt röra fingret ( s ) som om du gör " kom hit " rörelse , men kom ihåg att prostata är mycket känslig . Du kan växla detta med cirklande rörelser med hjälp av pad ( s) med fingret (s ). Genom att experimentera försiktigt med olika rörelser kommer du att lära dig vad din partner tycker om och hur länge han vill att massage för att fortsätta.
En människa kan uppleva en erektion , har vätska läcka ut från hans penis eller ejakulation , även om vissa besluta att de inte gillar det alls .

Särskilda tips

Låt din partner vägleda dig när det mycket tryck och rörelser han har. Kom ihåg att prostata mycket känslig , och för mycket press kan leda till skada eller infektion .

Previous:nothing Next:hur lång tid tar det Depo Provera sköt senast?

Relaterade artiklar


 • Hur Orexis arbete ?
 • hur man gör Kegel övningar för en kvinna
 • p-piller biverkningar
 • var du vill placera plåstret preventivmedel
 • Hur testar man för könssjukdomar ?
 • vad är abort ?
 • herpesinfektion symtom
 • information om tonårsgraviditeter
 • hur man kan minska genombrottsblödning
 • olika typer av dagen-efter- piller
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com