hemlagad afrodisiaka för kvinnor

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-06-27
Ibland kan en kvinnas sexualdrift är inte vad det var i 20-årsåldern . Eftersom kvinnor ålder , förlorar de en del av enheten som deras närstående haft . Lyckligtvis finns det några saker du kan hitta i ditt eget kök skåp som är kända afrodisiaka , som kan hoppa starta en kvinnas sexlust så att hon kan njuta av agera oftare

Mat Afrodisiaka

Det finns många livsmedel som har afrodisiakum egenskaper . Livsmedel som choklad , som är tänkt att släppa serotonin , den glada hormonet , från hjärnan som förberedelse för sex . Serotonin är också frigörs genom motion och orgasm . Ostron är också väl känd som afrodisiaka grund av deras höga koncentration av zink , som producerar testosteron , hormonet mest känd för få kvinnor på humör . Varm paprika kan också bidra till att sätta stämningen , eftersom de innehåller capsaicin som stimulerar nervändar som förberedelse för sex . Prova matlagning upp några av dessa livsmedel för middag innan en speciell natt , eller använda choklad som förspel genom att mata varandra choklad-doppade jordgubbar .

Herbal Afrodisiaka

Vissa gemensamma naturläkemedel kan också hjälpa skjuts en otherwise matt kärleksliv . Sojabönor är ett potent afrodisiakum som ökar frisättningen av östrogen hos kvinnor , och även ökar blodflödet till könsorganen . Guduchi kan förbättra kvinnans styrka och välbefinnande som en förberedelse för sexuella handlingar , samt att ge anti- stress egenskaper . Stress är en viktig orsak kvinnor mister sexualdrift . Kinesiska ginseng kan förändra energi nivå , vilket ger dig mer energi att ha mer sex , men bör ses som en långsiktig supplement för att få bästa resultat .

Doft Afrodisiaka

Vissa dofter som lätt kan hittas i hemmet kan också fungera som afrodisiaka . Doften av vanilj har visat sig väcka både män och kvinnor , samt en musky lukt . Naturligtvis den mest potenta doftande afrodisiakum för kvinnor är de feromoner som en man har på sin hud naturligt . Prova belysning några doftljus eller använder en musky väldoftande olja massage för att ställa in rätt stämning .

Previous:nothing Next:hur man kan övervinna sterilitet

Relaterade artiklar


 • hur man använder beteendemässiga metoder för födelsekontroll
 • hur man ska behandla herpes sår
 • om afrodisiaka
 • hur man kan förebygga erektil dysfunktion
 • hur man använder noretisteron
 • biverkningarna av testosteron injektioner
 • vad är Enzyte ?
 • symptom på HPV hos kvinnor
 • kan du ta Enzyte två gånger dagligen ?
 • Hur man vet om din rören kommer obundet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com