hur man använder en penis implantat

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-06-03
Erektil dysfunktion hänvisar till en mans ständiga oförmåga att behålla en erektion tillräckligt länge för att ha samlag . Villkoret har ibland en mental källa , t. ex. oro för prestanda eller depression under en icke-närstående situation . Men när orsaken är fysiska-till exempel en underliggande sjukdom som diabetes eller hjärtsjukdom-en penis implantat kan vara en effektiv form av behandling. Sådana proteserna opereras in i penis " corporacavernosaen , två cylindriska områden som gör det möjligt erektion när svullna med blod , och de finns i två grundtyper : böjbar ( även kallad formbar ) och uppblåsbar .

Böjbar implantat


1
Placera fingrarna på penis och leta reda på området. där de två spö implantaten har satts in corporacavernosaen .
2 .
Justera proteser genom att försiktigt böja stängerna uppåt tills de är i önskad upprätt position .

3 .
tillbaka implantat till en icke-upprätt ställning genom att böja dem nedåt efter samlag är klar eller när du är klar.

Uppblåsbara implantat


1 .
Placera dina fingrar på pungen mellan testiklarna.
2 .
Pat eller fingret längs områdets tills du rör implantatet ventilen , som är knuten till pump som släpper vätska från den flytande reservoar placerad i pungen ( den tvådelade uppblåsbara implantat) eller buken ( den tredelade uppblåsbara implantat ) .
3 .
Tryck på ventilen för att göra vätskeflöde från behållaren in i två flaskor in i corporacavernosaen av penis , som blåses penis till en upprätt tillstånd .
4 .
Placera pumpens ventil igen med fingrarna efter samlag är klar eller när du är klar.
5 .
Tryck på ventil en gång för att göra vätskeflöde från flaskor i penis tillbaka till testikelcancer eller buken reservoar , vilket deflatera penis till en slapp.

tips och varningar


 • Komplikationer från penis implantat inkluderar eventuell smärta, ärrbildning , post-operativ blödning , erosion av omgivande vävnad och infektion . Om en läkare kan visa att orsaken till erektil dysfunktion är fysisk , får sjukförsäkring täcka kostnaderna för en penis implantat . Det är möjligt för både böjbar och uppblåsbara implantat sluta arbeta så småningom , men felfrekvensen är högre för den andra typen . I så fall konsultera en läkare för att låta enheten repareras eller bytas ut . Böjbar implantat är alltid delvis stela , så de tenderar att bli mer märkbar . Om en kandidat är oroad över sådan okulär oro , kan de uppblåsbara sorten vara ett bättre alternativ eftersom implantaten är mer naturliga i utseende och känsla , och mindre svårt att dölja under normal aktivitet .
 • Smärta normalt varar i ungefär en månad efter penis implantatkirurgi , och patienter bör undvika att framföra och omfattande verksamhet under denna period. Medan mindre än 3 procent av män som har penisimplantat införas en infektion , om man uppträder , kräver situationen vanligtvis avlägsnande av implantatet . Om en ny protes inte sätts in, kommer patienten sannolikt aldrig att uppnå en erektion naturligt igen .


 • Previous:nothing Next:Hur ansöker man pre -seed

  Relaterade artiklar


 • hur du berättar din make du har herpes
 • typer av p-piller
 • hur man kan förbättra fertiliteten med tillägg
 • hur man berättar en kors byrå från en drag queen
 • hur man ska leva ett liv i celibat
 • skäl för manlig potens
 • biverkningar av orto EVRA
 • om morgonen efter-piller
 • olika typer av preventivmedel
 • botemedel för vaginal kokar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com