hur man fixar impotens

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-06-06
Impotens kan drabba män i alla åldrar och det kan vara en svår sak att möta . Tyvärr är det ett allt för vanliga verkligheten och kan orsakas av allt från övervikt till stress till låg självkänsla . Lyckligtvis finns det några saker du kan göra för att bota den

Hur fixar Impotens


1 .
Motionera regelbundet. Män som är överviktiga eller helt enkelt inaktiva kan drabbas av impotens . Börja med att motionera 15 till 30 minuter tre till fyra gånger i veckan . Att göra någon typ av konditionsträning är bäst , men det behöver inte vara ansträngande . Även bara en rask promenad runt kvarteret är bättre än inget alls . Eftersom stress och depression är också viktiga faktorer i manlig impotens , kan du ta upp tre av de stora orsakerna genom att skapa en övning rutin . Om det hjälper , hitta en partner som du kan utöva med .
2 .
Använd alternativa behandlingar. Akupressur /akupunktur , kinesiska örter och Ayurveda har lösningar speciellt för erektil dysfunktion. Dessa behandlingar har funnits i tusentals år och med mer än en miljard kineser på jorden , måste de göra något rätt .
3 .
ändra din kost . Åderförkalkning eller tilltäppning av blodkärlen är en viktig orsak till erektil dysfunktion på grund av minskningen av blodflödet . Äta mindre fet mat och öka konsumtionen av fiberrika gröna bladgrönsaker kommer att gå en lång väg mot att behandla impotens .
4 .
röker och dricker mindre . Alkohol och tobak lägre libido , kan minska antalet spermier och leda till manlig impotens . Även om du inte har att eliminera dem , använda dem med måtta kommer att bidra till att minska problemet.
5 .
Minska din stress och depression genom meditation . Stress är en stor faktor i vanmakt . Lär dig att meditera och kontrollera din andning för att minska din stress . Ligg ner , blunda och räkna baklänges från 10 . Föreställ dig en varm filt flyttar upp din kropp och andas långsamt in genom näsan och ut genom munnen . När du har räknat ner till noll , koncentrera dig på din andning . Gör dem långsam och genomtänkt och räkna var och en . Rensa ditt sinne och tänka på någonting annat än din andning . Gör detta för fem till 10 minuter vid första och sedan successivt gå upp till 20 till 30 minuter . Du ska känna mycket mindre stressad.


Previous:nothing Next:hur man fixar en libido med örter

Relaterade artiklar


 • Vad är Viagra super aktiv ?
 • hur man undviker graviditet
 • hur man kan stoppa kind bitande
 • hur man startar preventivmedel
 • vad p-piller stopp perioder
 • muntliga STD symtom
 • hur man väljer avhållsamhet
 • minska herpes utbrott
 • Hur rådjur kompis ?
 • alla - naturliga preventivmetoder
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com