hur man kan övervinna sterilitet

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-06-27
När ett par inte kan bli gravid efter sex månader av oskyddat samlag , kan en medlem av paret vara sterila . Den enorma framsteg den medicinska vetenskapen har gjort det möjligt för infertila eller sterila par att bli gravida med hjälp av en rad olika behandlingar från örter till assisterad befruktning operation . Några av de skäl kvinnor kan vara steril är fetma, anemi eller STD 's . Medan män kan vara steril på grund av lågt spermieantal , stress , skadade fortplantningsorganen eller cancer

Du behöver :
offline och online resurser infertilitet .
Livsstilsförändring.
Växtbaserade läkemedel .
Konventionell medicin .
Infertilitet klinik .


1 .
Minska din stress och ge upp alla dåliga vanor . Du måste koppla av för att övervinna infertilitet . Du bör också följa en hälsosam kost som innehåller massor av färsk frukt och grönsaker och spannmål med hela korn spolas med mycket vatten . Ge upp söta och feta livsmedel , liksom alkohol och rökning . En regelbunden motion rutin i minst 30 minuter om dagen behövs för att komplettera en hälsosam kost och en hälsosam livsstil.
2 .
använda växtbaserade läkemedel och holistisk förfaranden för att övervinna sterilitet naturligt . Örter har använts i århundraden för att förbättra reproduktionen . Holistiska behandlingar som akupunktur och massage hjälper kroppen slappna av . Vissa örter bidra till att stimulera hormonproduktionen. Kinesiska och indiska örter erbjuder en rad naturliga botemedel för sterilitet . Rödklöver , hallonblad , dam nässlor och brännässla finns naturläkemedel används för kvinnor , medan Astralagus och Ponax Ginseng används för att övervinna sterilitet hos män .
3 .
Gå till en terapeut . Om du känner att ditt infertilitet orsakas av stress och en oförmåga att slappna av , kan rådgivning hjälpa . Terapeuter är kvalificerade att hjälpa par att övervinna infertilitet . Många gånger par är så fokuserade på att bli gravida att stressen i sig orsakar sterilitet . Terapi kan hjälpa till att hitta roten till problemet samtidigt som den hjälper par fokusera på deras förhållande som en viktig del , snarare än att fokusera på sterilitet och dess följd påfrestningar.
4 .
Rådgör med din läkare om ditt problem . Läkare kan ordinera läkemedel för att förbättra fertilitet . Chlomid är vanligtvis det första läkemedlet ordineras. Om det misslyckas , då mänskliga chorionic gonadotropiner Hcgs tenderar att bli nästa val . Hcgs stimulera hormon aktivitet . Lupron och Metphormin skrivs ofta ut Hcgs .
mediciner har biverkningar och flerbarnsfödsel är ofta ett resultat av att ta dessa läkemedel .
5 .
när andra behandlingar misslyckas , söka hjälp av en konstgjord befruktning klinik . Det finns tre typer av assisterad befruktning operationer som tillhandahålls på fertilitetskliniker . IUI är intrauterin insemination , där sperma är kirurgiskt introduceras till ägget i livmodern . IVF är en metod där spermierna och äggen är slumpmässigt blandas i ett labb och embryot transplanteras kirurgiskt i livmodern . Och ICSI är inom cytoplasmiska spermieinjektion där sperma är direkt sprutas in i ägget under operation .

tips och varningar


 • Det är vettigt att inte bli stressad över sterilitet . Fokusera på din relation snarare än föreställning att minska er stress .
 • nr reproduktiv metoden är verkligen idiotsäker . Man måste försöka att övervinna sterilitet genom att till fullo erkänna det faktum att paret aldrig kan föreställa , men varje försök har gjorts .


 • Previous:nothing Next:Hur Gardasil arbete?

  Relaterade artiklar


 • hur man använder smekande i förspelet
 • vitaminer som förbättrar en libido
 • hur man hittar en mans g spot
 • om afrodisiakum potions
 • om STD testning
 • 标题
 • libido booster för kvinnor
 • olika typer av p-piller
 • vad är Enzyte för?
 • hur man fixar en trasig kondom
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com