liggande massage metoder

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-06-26
Prostatan är en körtel som finns inom hanar som är ansvarig för att producera sädesvätska som transporterar spermierna från testiklarna till penis . Enligt Mayo Clinic är prostatacancer den vanligaste cancerformen hos män och drabbar en av sex män i USA prostata hälsa kan erhållas genom tillskott , men väl prostata massage kommer att öka blodflödet till körteln för att hålla den fungerar korrekt .

Manuell Finger Massage

Massera prostatan manuellt med ett finger är den primära metoden flesta män använder . Denna specifika massage kan inte vara möjligt om du har små fingrar eller om anus är utom räckhåll pga övervikt . Innan du börjar en egen prostata massage , trim naglar och använda lämpliga smörjning .

Innan du börjar försöka att ha en avföring för att spola ut alla avföring som är i nedre tjocktarmen . Dusch omedelbart efteråt och se till att området runt anus är tillräckligt rengjorda .

Sätt en kondom på mitten pekfingret och skölj med smörjning . Lägg åt sidan eller på ryggen , vilket som är bekvämare och ger större tillgång till anus . Circle anus musklerna med fingret och lägg minimalt tryck . Långsamt och mycket försiktigt in fingrarna i anus med handflatan vänd mot buken .

Fortsätt att sätta fingret tills det är tre inches i den anala kaviteten . Lindriga besvär kan bli kännbara , dock kan detta minimeras genom massor av smörjning samt djupa andetag. Om intensiv smärtan känns , avbryt massage och besöka en läkare att utföra prostata massage .

börjar sakta böja fingret mot din navel . Prostatan ska kännas som en liten valnötsstora klump som är svårt att beröra. När prostatan hittas , mycket försiktigt klappa körteln fem gånger . För friska prostates kommer känslan vara trevlig och i de flesta män , även erotiska . Vissa män , dock uppleva lindrig smärta om deras prostata är ohälsosamt . Massera prostatan för fem slag före sakta bort fingret och bortskaffande av kondom . Bli inte rädd om vätska läcker från penis eftersom detta är en normal reaktion . Tvätta händerna med antibakteriell tvål och upprepa två gånger per vecka .

Aneros Prostate Stimulator

För de som är överviktiga , eller om nå prostata hand är en omöjlig uppgift , kommer Aneros Prostate Stimulator ger samma hälsofördelar utan den obekväma eller pinsamma organ positionering som manuell massage kräver .

Aneros Prostate Stimulator har särskilt utformade för korrekt prostata stimulering utan att skada körteln . De material som används för den här enheten har FDA godkänt , vilket kommer att säkerställa att det inte hamnen bakterier eller bakterier . Det Aneros är inte en sexuell leksak , utan snarare en medicinteknisk produkt som används för att ordentligt massera prostatan.

Denna enhet finns i olika storlekar för komfort nivå , och när enheten sätts in i anus , de flesta män tycker att det är obekvämt att massera fingret inte är närvarande. Eftersom prostatakörteln kontroller sädesvätska kan en riktig massage vara erotisk , alltså den här enheten normalt säljs i erotiska butiker , men det kan köpas online .

Applicera rikligt smörjning direkt på Aneros och försiktigt in i anus . Enheten kan inte gå alltför långt in i anus på grund av dess säkerhet design , och det kan inte för mycket tryck på grund av att massera rörelser styrs av en åtstramning av ringmuskler . Fortsätt massage för tre till fem minuter och sedan sakta ut Aneros och spola rent med antibakteriell tvål . Upprepa detta massage en till två gånger per vecka .

Previous:nothing Next:abort information fakta

Relaterade artiklar


 • vad man ska äta för att öka antalet spermier
 • hur många aborter kan en person ha ?
 • hur mycket kostar orto EVRA kosta ?
 • proteser kontra implantat
 • Vilka är symtomen på en låg libido ?
 • Hur effektiva är kondomer som preventivmedel ?
 • Vilka är de behandlingar för nedsatt libido hos kvinnor ?
 • hur jour med klamydia
 • hur man får gratis kondomer
 • Hur lång tid tar Enzyte att arbeta ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com