naturliga sätt att öka antalet spermier

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-06-28
Lågt spermieantal är en viktig bidragande faktor till manlig infertilitet . Det finns en mängd skäl till spermieantal vara låg , och även om det finns en myriad av medicinska behandlingar och over-the-counter -tillskott, det finns helt naturliga metoder som kan vara lika effektiva . Det bör dock noteras att dessa metoder kan fungera för vissa , de är inte avsedda att behandla en mer seriös , underliggande sjukdom . Om du ser någon förbättring , rådfråga din husläkare

Släpp Stress

En anledning till lågt spermieantal är stress . Detta kan vara från ditt jobb, din relation , ekonomi eller din lågt spermieantal . Snarare än att fokusera på vad som går fel , gör tid varje dag att släppa det och slappna av . Yoga och meditation är båda två underbara metoder för avslappning , men om de inte passar dig , gör vad som intresserar dig. Oavsett om det att lyssna på din favoritmusik i ett mörkt rum , eller spela en omgång basket med dina vänner , om det slappnar du , kan det bidra till att förbättra din spermieantalet .

Slow Down

utlösning för mycket leder till en lågt spermieantal , särskilt om din räknas inte är hög till att börja med . För att bekämpa detta , undvika onani i mellan umgänge . Du kommer också att vilja begränsa mängden samlag du har . En bra regel att följa är för varje två back -to-back utlösningar du har , vänta tre dagar innan det inleder samlag igen .

Titta på dina vanor

vanor såsom alkohol och tobak användning , eller användning av marijuana Kan lägre spermieantal med så mycket som 50 procent . Detta kan vändas , och dina spermier kan höjas , om du har möjlighet att eliminera en eller alla av dessa från din livsstil .

Keep It Cool

När temperaturen i testiklarna ökar mängden spermier minskar . Därför kanske du kan öka din spermier genom att undvika saker som badtunnor och bastu , och bär boxershorts snarare än kalsonger . Ett annat trick är att tvätta testiklarna med kallt vatten efter ett varmt bad eller dusch , vilket också kan bidra till att öka dina spermier och motilitet .

Banta

Om du bär någon överskjutande pounds , kan dina testosteronnivåer vara låg. Låga testosteronnivåer resultera i ett lågt spermieantal . För att vända detta, kan du göra några ändringar i din kost och införliva 30 minuters promenad in i din dag , när extra pounds börjar försvinna , kan din spermieantalet igen .

Previous:nothing Next:p-piller riskfaktorer

Relaterade artiklar


 • vad är en G-punkten ?
 • hur man bär en kvinnlig kondom
 • minska herpes utbrott
 • vad är sentia ?
 • Hur piller arbete ?
 • hur man bli gravid efter en vasektomi
 • hur mycket kostar orto EVRA kosta ?
 • tandsköterska uppgifter i Commonwealth of Pennsylvania
 • vad är utdrag yohimbe ?
 • Hur symtom på gonorré och genital herpes skiljer sig män ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com