om ExtenZe manlig förbättring

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-06-02
Med män i världen blir alltmer besatt över deras penisar , det var bara en tidsfråga innan entreprenöriella företag över hela världen bestämde sig för att kapitalisera på sin osäkerhet genom att främja en massa produkter som skenbart utformad för att " manliga förbättring . " Efter att ha varit i branschen i mer än fem år , måste skaparna av Extenze göra något rätt , eller hur? Eller är deras märkningen mest fluff och deras produkt mesta som köps av personer som vill för en mirakelkur för ett problem som finns främst i sina egna sinnen

Vad är Extenze ?

Enligt litteraturen på sin hemsida, är Extenze ett supplement behandling i tablettform . De utlovade resultaten hör en ökning i erektion hårdhet , en ökning av penis längd och bredd , och bättre känslighet . Naturligtvis på huvudsidan på sin webbplats , är många kommentarer kring de utlovade resultaten markeras med en asterisk ( vilket bör vara det första röda flaggan kring produktens effektivitet ) . När han läste det finstilta upptäcker man att löftet är bara en " tillfällig ökning i storlek medan du använder Extenze " och att " enskilda resultaten kan variera . "

Hur Extenze (förmodat ) arbete ?

Ingredienserna i Extenze är ett sammelsurium av örter och näringsämnen, inklusive L- arginin , vohimbe /Yohimbe , Sarsaparilla , Tribulus Terrestris , och ginseng-Eleuthero . Det påstådda mekanismen av åtgärder är en ökning av blodflödet som kommer in i penisen under en upphetsad stat , samtidigt minimera utsläpp av blod därifrån . För att vara säker , det låter som en trevlig idé , men fungerar det ?

Jo , eller hur?

Vissa belägg över Internet pekar på en klar slutsats : människor är säkert försöker Extenze , men en rättvis andel är ganska missnöjda med det . Övergripande kundrecensioner på Amazon. com tyder på en två och en halv stjärnor ( av fem ) , med ett antal recensioner ringer produkten ineffektiva och farliga . Dessutom har många webbplatser verkade decrying Extenze som en bluff i bästa fall, och i värsta fall farligt . En plats , Extenzetruth. com hävdar att produkten kan orsaka många biverkningar , bland annat " migrän , yrsel , sömnlöshet , ångest och till och med humörsvängningar. "

Farliga

Till och Mayo Clinic har stämde in på föremål för manliga förbättring kosttillskott och hävdade att " ingen av dessa produkter har visat sig fungera , och vissa kan vara skadligt. " Potentiellt mycket skadligt , faktiskt . Som " manliga förbättring " behandlingar anses kosttillskott , är de oreglerade av FDA , vilket innebär att alla satsningar är av när det gäller att garantera renhet av ingredienser eller kvalitet. En undersökning av Wall Street Tidning om sammansättningen av ett konkurrerande märke av växtbaserade Enhancement Pills fann att produkten inte uppfyllde märkningen , och innehöll även flera typer av farliga bakterier-. däribland E. coli Så kom ihåg att du kanske får mer (eller mindre ! ) vad du räknade med innan du ger dig ut ivriga att köpa en manlig förstärkning piller .

Överväganden

Precis som de vid Mayo Clinic , de flesta individer som påstår att kräva manliga förbättring verkligen omfattas av normalfördelningen för penisstorlek . Eftersom effekten av dessa förbättring produkter är till stor del skenbar , det första steget för dem känna sig otillräcklig nog för att kräva " manliga förbättring " kosttillskott skulle vara att lära sig att psykologiskt hantera sin egen osäkerhet . Chansen är bättre än att inte att din partner inte tar frågan med din manlighet . Företag som säljer dessa produkter är skickliga på att utnyttja känslomässiga sårbarheten , så det bästa försvaret mot dessa bedrägerier att komma till rätta med dig själv och bli bekväm i din egen hud .

Previous:nothing Next:fakta om minderåriga graviditet

Relaterade artiklar


 • testning för könssjukdomar hemma
 • hur man öva smörar position
 • om erektioner
 • hur till återvinna från våldtäkt
 • hur man kan undvika att få trichomoniasis
 • Hur lång tid tar det att fånga herpes ?
 • om IUD preventivmedel
 • är PMS symtom ett tecken på graviditet ?
 • behandling för Peyronies sjukdom
 • Vad är p-piller gjorda av ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com