om alkohol och impotens

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-06-16
Impotens är en äldre term för erektil dysfunktion ( ED ). Detta är en sexuell villkor som plågar 80 procent av män som är över 75 år . Men äldre män är inte de enda som lider av impotens (erektil dysfunktion ) , yngre män kan drabbas av detta tillstånd också . Och även om det brukade tillskrivas psykologiska faktorer , den rådande attityden i dag är att det orsakas av fysiska faktorer mer än psykologiska sådana . Alkohol spelar en stor roll i detta tillstånd

impotens (erektil dysfunktion ) Definieras

Erektil dysfunktion resultat när en man inte kan bibehålla en fast erektion tillräckligt länge för att slutföra en handling av sexuellt umgänge . Denna oförmåga kan förekomma en eller flera gånger under en kortare eller längre tid . Det kan bero på många faktorer, bland annat högt blodtryck , hjärtsjukdomar, receptbelagda läkemedel , illegala droger , diabetes och alkoholkonsumtion .

alkoholens påverkan på kroppen

Som kemisk depressiv , har alkohol en dämpande inverkan på kroppens nervsystem . Det betyder att det orsakar en dämpning av alla kroppens funktioner påverkas av det centrala nervsystemet. Detta inkluderar blodflödet , vilket påverkar erektion förmåga under samlag .

Efter alkohol kommer in i magsäcken och tunntarmen måste det bearbetas i levern , men levern kan endast bearbeta en alkoholhaltig dryck på ett tid ( ca ett uns av starksprit per timme eller en vanlig alkoholhaltig dryck ) . Således , om en person konsumerar mer än en dryck-eller uns av sprit-per timme , minskar han effektivt hans kroppens förmåga att fungera effektivt , sexuellt och annat .

Impotens och alkohol

Eftersom många faktorer spelar en roll i en manlig 's sexuell upphetsning ( hormoner, blodkärl, nerver , känslor , muskler och hjärna ) , och alla dessa faktorer kan påverkas negativt av alkohol , detta särskilt dämpande medel kan orsaka impotens . Alkohol hämmar kroppens svarstid-från sexuell upphetsning tankar i hjärnan till fysisk manifestation i muskler och blodkärl av penisen . -och kan resultera i oförmåga att utföra sexuellt

Väsentliga

Så lite som en alkoholhaltig dryck kan försämra den sexuella funktionen hos en manlig i alla åldrar . Och bara en uns av starksprit kan utgöra att en drink . Fem uns av vin är lika med en drink . Tre uns av sherry , brandy eller cognac gör en drink . Om öl är din favorit alkoholhaltig dryck måste du dricka bara ett 12- ounce öl till potentiellt uppleva sexuella skador .

Varning

Fortsatt erektil dysfunktion , antingen på grund av alkohol eller andra faktorer , kan ha skadliga långtidseffekter i effekter . Detta beror på en brist på frekventa erektioner faktiskt kommer att beröva det manliga könsorganet ett viktigt näringsämne : syrerikt blod . Och efter en lång period av detta villkor , enligt Brown University , kan produktionen av kollagen öka , vilket resulterar i vävnad bildas som hindrar framtida blodflödet .

Previous:nothing Next:Vilka är symtomen på en ljus period ?

Relaterade artiklar


 • hur man kan bli av genitala vårtor
 • olika typer av HPV- virus
 • hur man kan undvika att få HPV
 • over-the - counter viagra alternativ
 • reproduktiv hälsa historia
 • hur man använder rytmen metod
 • biverkningar av preventivmetoder
 • Hur impotens rökning orsakar ?
 • Hur många kända könssjukdomar finns det ?
 • hur planen b piller fungerar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com