problem med tester dna faderskap

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-06-21
Etablering faderskapet är en känslig fråga i dagens värld . Med fler barn föds utanför äktenskapet, avslag och förvirring om vem som är far blir en epidemi . Med barn och föräldrars rättigheter och skyldigheter som står på spel , är en DNA faderskapstest ett pålitligt sätt att bevisa vem som är eller inte är ett barns far . Detta test är nästan idiotsäker . Dock har inkonsekvenser , slumpmässig chanser och bristfälliga tester ledde till granskning när det gäller resultatet av testet

Fakta

En DNA faderskapstest består av prover av den påstådda pappan , barnet och /eller mor . Detta test är 99,9 procent korrekt . DNA eller deoxiribonukleinsyra , är det ärftliga material hos människor . Denna genetiska fingeravtryck är unikt i alla människor, med undantag enäggstvillingar. Noggrannheten av testet fungera i två riktningar : antingen manlig är absolut barnets far , eller han absolut inte är barnets far . Men DNA-testet är inte 100 procent korrekt på grund av att det finns en . 001 sannolikheten att en hane och ett barn DNA kan matcha av en slump . Chansen att en påstådd fader kommer att ha samma DNA och inte fadern är ganska smal .

Fördelar

En DNA faderskapstest är den mest exakta test finns . Testet behöver inte göras med alla tre parter som är närvarande och är vanligtvis smärtfri . Tekniska landvinningar har gjort som utför testet och får resultatet mycket snabbare . Vissa företag kan slutföra tester inom en vecka , andra i så lite som 3 dagar . Den snabba resultat kan snabba upp alla rättsliga processer som är beroende på resultatet . Testet kan bli dyrt , men resultaten är ovärderliga . Den ger också en modern och barnet lugn och ro om vem barnets far är .

Överväganden

Innan ett test DNA faderskap , anser att kostnaderna och metod med att hämta DNA som är bättre anpassat för dig . En DNA faderskapstest göras av en labb kan kosta allt från $ 400 till $ 2. 000 , en större kostnader uppstår om testet görs medan mamman är gravid . Det finns andra sätt än att dra blod för att få DNA för ett test. En navelsträng , bomull tuss med saliv , sperma och hår finns flera tillgängliga alternativ.

Missuppfattningar

Det finns många företag som erbjuder DNA- test till bra priser . Detta kan dock sträcka kosta dig senare, eftersom de görs utan en kedja av vårdnad . Utan det finns det inga papper rättegång och resultaten kommer inte att hålla i domstol . Om fadern dör eller vägrar att genomföra provet, finns ett annat sätt att bevisa faderskapet . Tester kan göras på den manliga föräldrar för att se om barnet är en ättling till dem .

Varning

DNA-test ger felaktigheter i vissa fall men inte från protokoll utformat för testet . Mänskliga faktorn är oftast att skylla . Dålig dokumentation , förorenade prover och felaktig kunskap och utrustning leda till nästan alla av de felaktiga resultat. Det har förekommit fall där det första testet visade sig faderskapet medan ytterligare ett prov inte , och vice versa. Detta är ett problem med hjälp av DNA-tester på alla områden .

Previous:nothing Next:naturlig hjälp för kvinnors libido

Relaterade artiklar


 • vad är en genitala vårtor ?
 • om afrodisiakum potions
 • kan HPV upprepas?
 • växtbaserade tillägg för tidig utlösning
 • hur man kan anpassa till att vara en pojke när de vill vara en flicka
 • manlig impotens naturläkemedel
 • olika preventivmetoder
 • hur man behandlar en svampinfektion
 • hur man köper hormoner lagligt
 • aloe behandling för HPV
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com