prostata stimulering tekniker

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-06-26
Prostata stimulering har både hälsa och personliga fördelar . Många hävdar yttre massage av mellangården ökar blodcirkulationen till prostatan , vilket är bra för hälsan hos prostata .

Ur ett nöje synvinkel är prostata ibland kallas den "manliga G-punkten . " Prostata massage och stimulering är kända för att leda till icke-ejaculatorius manliga orgasmer . Vissa använder prostata stimulering för prostata mjölkning , vilket innebär en icke-ejakulation utsläpp av sperma . Män kan använda detta som en handling av egen njutning , eller som en deltagande aktivitet med en älskare .

manuell stimulering

Den äldsta , enklaste och engagerade metod för prostata stimulering innebär ingenting mer än ett finger . Att veta anatomi och där fingret ska gå är viktigt . Men utöver detta , även externa massage av mellangården eller inre massage via ändtarmen , inte cirkulär finger rörelse med fast tryck brukar trick .

För säkerhet och hälsa , råder experter med hjälp av en latex handske och tillräckligt med smörjmedel . Män med inflammation i prostatan , prostata infektion eller prostatacancer bör inte engagera sig i prostata stimulering . Och när du är osäker , kontakta en läkare innan du utför någon form av prostata massage eller stimulans .

inre prostata massagers

Flera företag gör eklektisk prostata massagers . Dessa enheter in genom ändtarmen och är utformade för att sikta direkt på prostatan . Massageapparaterna är tänkta att leverera akupressur till prostatan . De kan tas på egen hand .

Två av de största märken är Pro-statliga prostata massagers och Aneros stimulatorer . Pro-stat har en patenterad handsfree- mekanism . Aneros tillverkare hävdar minuter lång , icke-ejaculatorius , hela kroppen orgasmer är möjligt med hjälp av Aneros Stimulator .

Yttre prostata massagers

The Prostate Cradle anspråk på att vara den enda externa prostata massager . Tillverkare och säljare anspråk på böjda , vaggan -formade enheten fungerar genom att placera massageapparaten lämpligt sätt och bara sitta på den. Makers säga att medan Cradle levererar en mjukare massage än interna massörer , har alla samma effekter, inklusive prostata mjölkning . Dessutom hävdar Cradle också att hjälpa till med upphetsning och förlänga sexuella möten .

Previous:nothing Next:herpesvirus förebyggande

Relaterade artiklar


 • hur man kan bli av spiral smärta
 • hur man kan jämföra födelse märken piller
 • vad är en penis implantat ?
 • om födelsekontroll plåster
 • hur man använder förinställer
 • stadier av kvinnlig genital herpes
 • biverkningar av testosteron substitutionsterapi
 • Hur fungerar Cialis ( tadalafil) fungerar ?
 • medicinering som minskar libido
 • förbättra libido
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com