psykologisk impotens hjälp

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-06-25
Psykologiska impotens , till skillnad från fysiska oförmåga, är där din hjärna helt enkelt inte kan skicka rätt signaler för att få en man (eller kvinna) sexuellt upphetsad . De som har upplevt psykologisk impotens finner att det kan vara en ond cirkel , som efter en man upplever det en gång , han kan uppleva det igen och igen , eftersom hans stolthet har blivit sårad av den första upplevelsen . Om du känner att du kan lida av psykisk impotens , det finns en hel del metoder för behandlingen, från professionell hjälp för att helt enkelt gå på vandring.

Avslappning

Psykologisk impotens kan orsakas av stress i livet . Det är fullt förståeligt att när en kille är alltför stressad över hela affären i livet , deltar i sexuella aktiviteter med sin make är nog det sista på hans sinne . Allt du kan göra åt det är att hitta ett sätt att koppla av och varva ner . Kanske ta en semester för ett par dagar eller bara flanera huset för att låta ditt sinne en möjlighet att slappna av .

Rådgivning

Depression kan säkert orsaka psykologisk impotens , men detta är långt ifrån den allvarligaste biverkan av depression. Om du är deprimerad , bör du överväga att se en psykiater , psykolog eller någon annan professionell så att du kan arbeta på de större problemen. Depression är inte något att ta lätt på , och om inte diagnostiseras och behandlas antingen genom terapi eller medicinering , kan leda till svåra psykiska och fysiska hälsa i framtiden .

Tristess

Tro det eller ej , kan enkla tristess leda till psykologiska impotens . Tack och lov är det väldigt lätt att bota sig själv av tristess genom att göra saker som stimulerar kropp och själ , få blodet att pumpa till hjärnan och hålla dig sysselsatt. Denna förstärkta mental stimulering kan leda till mer fysisk stimulans och , kort sagt kan bota någon psykologisk impotens frågor du kan ha.

Previous:nothing Next:hur är ett HIV-test gjort ?

Relaterade artiklar


 • biverkningar av p-plåster
 • hur man använder Leas sköld för födelsekontroll
 • effektiva metoder för födelsekontroll
 • symtom på oral HPV
 • Vad är olika preventivmetoder ?
 • om kvinnobröst stimulering & vaginal smörjning
 • hur man använder preventivmedel svampar för födelsekontroll
 • om att välja surrogatmoderskap när graviditet är möjlig
 • hur man besöka offentliga nakenhet stränder
 • vad är en libido förstärkare ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com