tips på att uppnå graviditet vid 38 år

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-06-16
Bli gravid vid 38 år är hårdare än vid 28 års ålder , men det är inte omöjligt . En frisk 38-årig kvinna som inte har börjat tidig menopaus bör kunna bli gravid, även om det kan ta längre tid och kräver mer ansträngning än det skulle för någon yngre

God hälsa

Det bästa sättet att tänka i alla åldrar är att vara så friska som möjligt. Börja med att se din ordinarie läkare för en fysisk och allmän blod arbete . Fråga om någon sätt du kan förbättra din hälsa .
ner i vikt . Medan du försöker bli gravid , sätta dig på en diet . Klipp inte kalorier också extremt , eftersom det kan förstöra dina chanser att bli gravid . Istället skär ut skräpmat och söta drycker . Ät mycket frukt och grönsaker. Se till att du får massor av fibrer , protein och komplexa kolhydrater också .
Motionera regelbundet . Om du börjar utöva före befruktningen , blir det lättare att räkna ut medan du är gravid . Motion kommer att stärka dina muskler , göra dig starkare totalt och minska dina odds att ha en C-avsnitt . Du kommer att arbete och leverera lättare om dina muskler är starka för födelseprocess . Motion också kommer att förbättra din allmänna hälsa , vilket kommer att bidra till att göra föreställningen lättare , även vid en ålder av 38 .

naturliga kosttillskott

supplement Chasteberry , även kallad Vitex , uppmuntrar hormonbalans , ägglossning och längden på lutealfas . Om du har varit på p-piller under en längre tid och vill bli gravida, kan Chasteberry hjälpa din menscykel att reglera snabbt efter att ha kommit med p-piller .
Red hallonblad kan tas som en kopp te eller ett piller . Denna ört är förknippade med att stabilisera nivåerna av progesteron i kroppen , vilket gör föreställning mer sannolikt . Progesteron är även det hormon som upprätthåller en hälsosam graviditet genom den första trimestern , så detta tillägg kommer att få långsiktiga effekter på både utformning och genomförande ett friskt barn .

befruktning

Fertilitet läkare rekommenderar generellt försöker bli gravid på din egen för ett år innan en specialist . Men vid en ålder av 38 a fertilitetsspecialist börjar arbeta med dig efter bara sex månader att försöka på egen hand att bli gravid .
fertilitetsspecialist kommer att leta efter orsaken till din oförmåga att bli gravid och fastställa en handlingsplan därifrån . Tester kommer att genomföras på både du och din partner att se om du har ägglossning på rätt sätt, om din livmoder är frisk nog för graviditet , om din partner har friska spermier och om dina hormonnivåer är normala .
Behandlingar ingår hormontillskott till uppmuntra ägglossning , intrauterin insemination och provrörsbefruktning. I de flesta fall kommer läkaren att börja med de minst ingripande åtgärder och gå vidare till de mer riskfyllda och dyra bara om andra metoder inte fungerar . Fertilitetsbehandling har en hög av framgång , och många kvinnor blir gravida vid 38 år genom dessa behandlingar .

Previous:nothing Next:om klimakteriet och oregelbundna blödningar

Relaterade artiklar


 • manlig förbättring droger
 • hur reparera emalj på tänderna
 • hur man använder rak jackor i träldom
 • hur man ändrar p-piller
 • hur man kan bli av genitala vårtor
 • hur man fixar impotens
 • hur man gör afrodisiakum drycker
 • vad är utdrag yohimbe ?
 • Hur upprätthåller en cell i en mogen follikel i äggstocken homeostas ?
 • hur man gör smaksatt massageolja
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com