vad är en Kegel ?

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-06-07
En Kegel är ett utövande av bäckenmuskulaturen som används för att förbättra kontrollen av urinblåsan och fekal utgåvor . Kegel övningar ( vanligen kallad Kegels ) är uppkallad efter den sena Kalifornien gynekologen Dr Arnold Kegel . Enligt Kegel 's 1952 artikeln presenteras och publiceras genom CIBA Klinisk symposier , förlossning , kan klimakteriet och andra villkor orsaka genitala muskelavslappning hos kvinnor . Detta tillstånd , i sin tur kan bidra till bristen på vaginal känsla under sex och oförmåga att kontrollera urinering eller fekal rörelser .

funktioner

pubococcygeus är en av flera blygd golvet muskler som löper från svanskotan framåt ( dessa skiljer sig något . mellan män och kvinnor ) . Dessa muskler kan bli utdragen eller förtvinat och bidra till förlust av funktion . Den bäckenbottenmuskulatur sjal runt underlivet öppningar . Symtom på nedsatt funktion i dessa muskler med en liten förlust av blåskontroll under hostar , skrattar och nyser .

lärande Kegels

tränar eller ingå avtal med den bäckenbottenmuskulatur via Kegels kan vara en utmaning att lära sig eftersom dessa muskler är avlägset belägna och inte särskilt lätt att identifiera för böjning eller kontraktion. Det bästa sättet att identifiera och isolera rätt muskler är att kontraktet musklerna medan du kissar . De muskler som gör att du stoppa urinflödet är rätt muskler . Observera att sammandragningar du känner inte befinner dig i buken eller anus . Öva klämma och släppa dessa muskler tills erkänna rätt flexar rörelser . Känslan ska kännas som ett drag i och upp , inte en klämma i skinkorna .

Fördelar

Den här typen av klämma och släppa , genitala kontraktion kommer nästan genast hjälpa till att dra åt ringmuskler och hjälpa till att återta kontrollen av urin och fekal flöde . Specialister på DoTheKegel. com rekommendera utövar genom snabba sammandragningar två till tre gånger om dagen . Eftersom dessa övningar kan göras var som helst (de är inte synliga för andra ) , är det möjligt att utöva dessa muskler körning i trafik , på ditt jobb eller när som helst där du har ett par minuter att koncentrera sig. Ju mer du tränar , desto mer förbättring du kommer att uppleva .

Slow Kegels

Den andra typen av Kegel motion liknar det första förutom att varje sammandragning eller flex av muskeln hålls i fem sekunder . Enligt DoTheKegel. com , detta är den långsamma form av samma motion, och det stärker musklerna och gör det möjligt för längre perioder av kontroll . Den här övningen hjälper till att minska eller förhindra framfall av livmodern eller andra organ som stöds inom detta område av det offentliga ordet .

Genital Fitness

förbättrad kondition av de genitala musklerna kan minska eller eliminera besvär av oväntade urin och avföring ut . Kegels dra åt slidväggarna för bättre sexuell kontakt , ökad vaginal djup , bättre ton och kontroll i underlivet muskler och lyft och en skärpning av mellangården , urinblåsan , livmodern , urinröret och introitus , enligt DrKegel . Dessa förändringar kan leda till överlägsen sexuella erfarenheter , förbättrad nära relationer och en bättre livskvalitet .

Previous:nothing Next:biverkningarna av testosteron injektioner

Relaterade artiklar


 • hur man hanterar erektil dysfunktion
 • hur man ska behandla frigiditet
 • om contraceptions
 • typer av preventivmedel för kvinnor
 • hur man använder Karma Sutra positioner
 • biverkningar av Yaz preventivmedel
 • hur man kan vara bäst på att kyssas
 • preventivmedel fördelar
 • Hur man använder en kegelmaster
 • biverkningar av uthållighet rx
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com