vad är en Yoni massage ?

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-06-11
Yoni är sanskrit ord som betyder vagina , med den ordagranna översättningen är " heliga tempel "eller " Gudomlig Passage . " Yoni massage används för att hedra och vörda den kvinnliga formen och kvinnlighet genom att glädje och helande till denna heliga del av en kvinnas body. Yoni massage är inte sexuell natur, men orgasm kan vara en trevlig bieffekt . Snarare är Yoni massage tänkt att skapa fred och lugn och uppmuntra en förbindelse med den feminina

Historia

Yoni massage går tillbaka till antikens Indien . Ristningar berätta forskare att den praxis som utfördes av eunucker på dussintals hustrur och bihustrur av den indiska härskare . Passager från Kama Sutra tyder också på att Yoni massage används som förspel till sexuell aktivitet. Aktuell historia har placerat Yoni massage bland de tantriska metoderna , avsedd att hjälpa förlänga älskog .

Funktion

Den främsta funktion Yoni massage är att få nöjet att mottagaren utan känslor av förväntan eller skuld . Detta sker genom att givaren utför massage i en intim miljö , utför massage för nöjet att den kvinnliga partnern och utan förväntan om sexuell aktivitet eller ömsesidig aktivitet ( dvs. Lingam massage eller samlag ) . Syftet med att ge massage är att bygga tillit och intimitet mellan två människor , att ge njutning utan förväntningar ofta fäst med sexuell aktivitet.

Missuppfattningar

En vanlig missuppfattning är att Yoni massage är rent sexuell karaktär , en form av onani eller digital genital manipulation med det enda syftet är orgasm . Tvärtom är Yoni massage tänkt att föra njutning utan att det krävs en orgasm , och för att hedra den feminina formen genom mjuka , föder och trevlig kontakt . Den intensitet och hastighet som Yoni massage utförs skall avgöras av kvinna som får det, inte partnern utför det . Mottagaren är i kontroll av massage, och både givaren och mottagaren kan slappna av och njuta av massage utan att behöva " få något att hända . "

Fördelar

En av de största fördelarna med Yoni massage är känslan av fred , samhörighet , intimitet och vårdar som upplevs av båda parter i massage . På grund av detta , är Yoni massage används ofta av terapeuter som ett sätt att övervinna sexuell dysfunktion, sexuell trauma , och leda till ett mer tillfredsställande sexliv . Dessutom, om orgasm är inte målet för Yoni massage , kvinnor som upplever orgasm av Yoni massage rapportera mer intensiv, mer långvarig orgasmer och större känslor av tillit och intimitet med sin partner.

Varning

Western sexuella handlingar fokus på orgasm . Ofta Yoni massage används som ett medel för att uppnå orgasm , vilket leder till förväntningar om " tillbaka till förmån " på den del av givaren . Avsikten med Yoni massage är att ge utan förväntningar , något som män har ofta svårt att övervinna . För att förebygga dessa svårigheter , både givaren och mottagaren måste ta itu med den Yoni massage som en helig gåva från en person till en annan . När massagen ges utan förväntningar , då är den som ger ära verkligen kvinnlighet av partner .

Previous:nothing Next:hur man använder pre utsäde

Relaterade artiklar


 • hur man väljer en kondom
 • hur man kan stimulera G-punkten
 • orala symtom av klamydia
 • hur platsen symptom på hypogonadism
 • symptom på krabbor
 • vad håller traditionell tandbroar på plats ?
 • Hur man själv inseminera
 • effekterna av rökning på den kvinnliga libido
 • effekter på morgonen efter-piller
 • herpes första symtomen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com