vad man gör om metronidazol orsakar en svampinfektion ?

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-06-12
Metronidazol , firmanamn Flagyl , används ofta för att behandla trikomonasinfektion , Giardiasis och bukhinneinflammation . Metronidazol är ett antibiotikum som verkar specifikt på infektioner orsakade av anaeroba organismer och protozoer . Anaeroba innebär att organismen att överleva i miljöer med liten eller inget syre . Liksom många antibiotika kan Metronidazol döda skadliga samt nyttiga bakterier . Dessutom antibiotika skapar en alkalisk miljö som gynnar överväxt av jäst . Om du misstänker att du har en svampinfektion , finns det flera åtgärder du kan vidta för att behandla infektionen .

Är det en svampinfektion ?

Symptomen på en svampinfektion är en tjock flytningar som är konsekvensen av keso , som kanske eller kanske inte åtföljas av klåda . Men många kvinnor är asymtomatiska . Om du misstänker att du har en svampinfektion , är det bästa åtgärder för att boka tid hos din läkare . Erbjuder dock nya i hemmet Vagisil Screening Kit för vaginal infektioner snabba resultat . När du är säker på att det är en svampinfektion , kan du starta en behandlingsregim .

Behandlingar

Det är viktigt att du fullföljer loppet av Metronidazol även om ditt tillstånd förbättras. Den normala behandlingen för en svampinfektion är ett medel mot svamp medicin som antingen ges intravaginalt eller tas oralt .

över disk behandlingar
Clotrimazole-Gyne-Lotrimin , Mycelex
Butoconazole-Gynezol eller Femstat
Mikonazolnitrat-Monistat
Tioconazole-Vagistat
Clotrimazole och Mikonazol kommer i tabletter , stolpiller eller äggcell form .
flukonazol ( Diflucan ) är bara tillgängliga genom recept. Den levereras i tablettform eller som suspension vätska .

naturliga behandlingar
Det finns naturliga behandlingar du kan använda för att underlätta tillväxten av nyttiga bakterier . Dessa kallas probiotika . Med Lactobacillus acidophilus kan orsaka återkolonisering av nyttiga bakterier i systemet . Probiotiska kosttillskott bör innehålla minst 4 miljoner aktiva kulturer . Tea tree olja stolpiller har också varit effektiva . Lactobacillus finns i piller eller stolpiller form . Vanlig yoghurt är effektiv som en lokal behandling och som en del av kosten . En tampong doppad i vanlig yoghurt och sätts in i slidan för några timmar har också varit framgångsrik . Vitlök har naturligt probiotiska egenskaper . Vitlök tabletter och färsk vitlök har visat sig framgångsrika i tidigare behandlingar . Du kan också infoga en klyfta vitlök in i slidan för några timmar .

Tänk Din kost

Jäst livnär sig på socker i systemet , och därför bör intaget av sötsaker och stärkelse förkortas , åtminstone tills jästen behandlingar har genomförts .

Var proaktiv

Om du vet att du kommer att vara med metronidazol eller andra antibiotika , är det förmodligen en bra idé att plocka upp en av de farmaceutiska behandlingar eller har läkaren skriva ett recept för flukonazol. Dessutom kan du börja ta probiotika muntligen eller lägga vanlig yoghurt till din diet för att underlätta nyttiga bakterier tillväxt .

Previous:nothing Next:ED på grund av prostatacancer operation

Relaterade artiklar


 • hur man gör Enzyte arbeta snabbare
 • hur påverka könsval
 • vad är impotens ?
 • symtomen av en allergi mot ett koppar IUD
 • hur man får ett aidstest
 • hur man ger en torr fransk kyss
 • naturliga aktiviteter som ökar testosteron
 • Hur du tar kosttillskott för herpes utbrott
 • tonårsgraviditeter symtom
 • hur du hanterar din första gynekologiska examen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com