bakteriell vaginos rättsmedel

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-07-12
Bakteriell vaginos är en vanlig vaginal infektion, och en av de främsta orsakerna till starka vaginal lukt . Även om bakteriell vaginos kan föras på av en ny sexpartner , det är inte en sexuellt överförbar infektion . Bakteriell vaginos kan orsakas av något som förändrar det normala miljön i slidan , till exempel douching och vissa mediciner . Om den inte behandlas kan infektionen sprida sig , vilket leder till inflammatoriska sjukdomar och även infertilitet

Du behöver : .
linjal
En skrift redskapen.
En bit papper.
Ett snöre .

Receptbelagda Rättsmedel

Antibiotika är standardbehandling av bakteriell vaginos . Eftersom bakteriell vaginos är en infektion som orsakas av bakterier, antibiotika är effektivt på att döda dessa bakterier och hindrar dem från att sprida sig till andra delar av det reproduktiva systemet och kropp . Tyvärr antibiotika dödar också av bra vaginala bakterier , vilket kan leda till en svampinfektion . På grund av detta recept på antibiotika också ofta annat omfatta föreskrifter för behandlingar svampinfektion också .

naturläkemedel

Det finns bokstavligen dussintals naturläkemedel sägs bota bakteriell vaginos . Även om många av dessa åtgärder kan vara effektiva för dig , är det viktigt att utvärderas på nytt efter att du misstänker att infektionen har gått att kontrollera att det inte har spridit sig eller bara lättade .

Enligt bakteriell vaginos. com , är tea tree-olja är det mest använda naturläkemedel mot bakteriell vaginos . Denna eterisk olja har antibakteriella och anti svamp egenskaper . Det är oftast tillämpas för tamponger eller göras till stolpiller .

Black valnötter innehåller ett ämne som kallas Juglone , som innehåller antibakteriella egenskaper. Det är oftast tillämpas i slidan och yttre blygdläpparna i tinktur form .

Cone blomma , en nära släkting till solrosen , har använts i århundraden för att stärka immunförsvaret . Med den muntligt som te sägs att arbeta både med det immunförsvar öka makten, med blommans antibakteriella egenskaper.

Vitlök är ett annat populärt antibakteriell , anti svamp-och antibakteriella ört . En hel vitlöksklyfta kan föras in i slidan för att döda bakteriell vaginos . Det kan vara inlindad i gasbinda för lättare insättning och uttag . Det sägs vara effektivt mot att förhindra framtida infektioner , liksom .

Förebyggande

Bakteriell vaginos är inte en sexuellt överförbar sjukdom . Det kan komma på när som helst , utan förvarning . Det finns några sätt att förhindra att smitta uppkommer i första hand. Enligt Columbia University Health Services , torka framifrån och bakåt är ett viktigt steg. Det håller skadliga bakterier borta från slidan . Bära alla bomull trosor , som gör att slidan för att andas är ett annat sätt att förhindra att bakterier, som växer snabbare när slidan är för fuktig . Kvinnor drabbas av denna infektion bör alltid använda kondom eller tandvård dammar vid sex för att förhindra att bakterier kommer in i slidan via en annan kroppsdel eller sexleksak .

Previous:nothing Next:hur man köper parfym isbrytaren feromonet

Relaterade artiklar


 • hur man använder återkallande metod för födelsekontroll
 • vad könssjukdomar kan botas
 • hur bli gravid asap
 • hur man gör afrodisiakum livsmedel
 • hur man berättar en partner om HPV
 • hur man förstår freudianska utvecklande teori
 • förhindra genitala vårtor
 • hur man kan öka manliga uthållighet
 • orto tri cyclen låg biverkningar
 • hur man kan bli av genitala vårtor
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com