blygd löss rättsmedel

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-07-13
Blygdbenets löss , eller krabbor , är en vanlig parasit infektion . Ungefär som huvudlöss invadera och angripit huvudhår , blygd löss invadera och angripit könshår . Medan brukar ses som ett sexuellt överförbara infektioner, behöver blygd löss inte kön ska spridas . Dela kläder, handdukar eller sängkläder med en smittad person , eller ägna sig åt icke- sexuella nära personlig kontakt kan sprida blygd löss . Det finns flera lösningar för behandling av dessa parasiter

Du behöver : .
linjal
En skrift redskapen.
En bit papper .
Ett snöre .

insekticiden Schampo

Enligt Columbia University Health Services , det enklaste och mest effektiva sättet att lösa blygd löss är att använda en insekticid schampo som innehåller malation eller karbaryl . Dessa schampon är tillgängliga över disk . Att använda dem, tillämpas på blygd och omgivande områden, och låt verka i 20 minuter . Tvätta med varmt vatten och upprepa sju dagar senare . Din partner kommer också att behöva behandlas .

Insektsmedel Lotion

Den amerikanska Centers for Disease Control också rekommendera en blygd lotion löss insektsmedel som innehåller 1 % permetrin . Ett annat behandlingsalternativ föreslås av CDC är en mousse som innehåller pyrethriner och piperonyl butoxid . Dessa är off- label -användning av dessa mediciner , och även om de är effektiva , har användning för behandling av blygd löss inte har godkänts av FDA .

giftig besprutning

Over-the- counter giftig besprutning är en viktig del behandling . De används på sängkläder , uppstoppade djur , möbler och annan mjuk yta som du har varit i kontakt med . Blygd löss kan leva i dessa objekt och åter hemsöka dig precis när du kommer tillbaka i kontakt med dem . Kläder måste också tvättas i den hetaste vattnet märket kan tolerera .

rakning

många människor som får blygd löss också får lust att raka eller vaxa sin blygd områden och kallar det en dag . Även om detta kan lösa problemet för en del , det har sina nackdelar . Först en blygd lus också kan lägga sin lilla , bleka ägg i håret på din anus , skinkor , lår och mage , områden som du kan lätt förbise under rakningen . Det tar bara en resterande hår med ett ägg på den för att starta en ny angrepp . För det andra , rakning eller vaxning dessa områden kan irritera en redan kliande , irriterad område , vilket leder till mer obehag .

Previous:nothing Next:Vad händer om jag slutar att ta p-piller ?

Relaterade artiklar


 • vad är orsakerna till Peyronies ?
 • hur man får en 69 position
 • om äggdonatorer som vill behålla barnet
 • Vad är kondomer gjorda av ?
 • Du kan dö av herpes ?
 • hur man hittar en spermadonator
 • hur man underhåller libido efter menopaus
 • att vara surrogatmamma
 • hemlagad afrodisiaka för kvinnor
 • hur man talar en potentiell älskare till ett HIV-test
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com