hur man känner igen tecken på erektil dysfunktion

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-07-11
Erektil dysfunktion (ED ) är oförmågan för en hane att uppnå en erektion eller utföra i samlag . Med episoder av inaktivitet kan också klassificeras som erektil dysfunktion , och är ofta ett resultat av bristande eller stopp i blodkärl flöde av penis . En annan orsak kan vara att penis musklerna inte utgör ett korrekt koppla av eller att kemikalierna de stimulera sexuell upphetsning är inte lämpligt aktiva i hjärnan

Du behöver : .
En remsa av 6 frimärken

.
1 .
reda på om du har oregelbundna erektion eller ingen erektion alls . Försök att sätta dig i en Stressless situation om du har för närvarande varit under mycket stress . Stress är ett vanligt tecken för små fall av erektil dysfunktion och det är bra att mentalt lugna dig från att tänka på arbete, familj eller eventuella problem som har orsakat din stress .
2 .
Testa din blodtryck och kolla din puls . Med högt blodtryck kan vara ett tecken och orsak till erektil dysfunktion. Ta reda på om hjärtsjukdomar är vanligt i din familj och se en läkare om du upplever några allvarliga problem . Studier visar också att erektil dysfunktion kan vara ett tecken på hjärtinfarkt framöver , som inträffar så tidigt som tre år innan en hjärtattack (se referenser ) . Kontrollera med en läkare för att se om högt kolesterol , diabetes eller härdning av dina artärer är orsaken till dina erektionsstörningar .
3 .
Läs de mediciner som du för närvarande på att se om erektil dysfunktion är en bieffekt . Antidepressiva kan ofta påverka förmågan att uppnå en erektion . Om du upptäcker att ett recept orsakar din erektil dysfunktion , att kontrollera med din läkare se om du kan sätta på ett annat läkemedel för att korrigera detta problem .
4 .
Kontrollera om någon sjukdom du kan ha är orsaken för dig erektil dysfunktion. Till exempel kan neurologiska , urin-och endokrina sjukdomar vara orsak till att inte kunna uppnå en erektion . Få medicin för dessa sjukdomar att se om det också hjälper till med din erektil dysfunktion.
5 .
Försök att utföra ett självtest , även känd som den nattliga penis SVULLNANDE (NPT ) stämpel test . Med hjälp av en remsa av sex frimärken , linda remsor längs axeln av penisen innan du somnar . Använd semi-tight kalsonger och kolla på morgonen för att se om stämpeln ringen gick sönder. Om ringen pauser under natten på grund av en erektion , kolla hur styv erektion är ( se Resurser ) .


Previous:nothing Next:hur man köper en lapp födelsekontroll

Relaterade artiklar


 • Hur ett sugmärke form ?
 • Vilka är fördelarna med preventivmedel ?
 • om Erricson metoden för könsval
 • om köns löss
 • genitala vårtor förebyggande
 • och nackdelar med p-piller
 • Hur du tar ut en spiral
 • orsaker till blödning på preventivmedel
 • om intrauterin preventivmedel
 • hur jour med klamydia
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com