låg inkomst familjeplanering

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-07-12
Låga inkomster familjeplanering metoder är många , men många kräver samarbete mellan båda parter att försäkra de mest effektiva resultatet . Många medföra några kostnader alls och har ingen biverkningar , även om de också inte skyddar mot sexuellt överförbara sjukdomar. Andra är billiga sätt som kräver en minimal investering för la graviditetsförebyggande de ger

Avhållsamhet

Avhållsamhet innebär att avstå från att delta i samlag . För vissa innebär detta absolut ingen sexuell kontakt . Detta förhindrar graviditet , men kan försämra andra aspekter av relationen . Sexuella enheter är svåra att motstå helt , så en backup plan bör förutom avhållsamhet .

Allt utom . . .

Par kan föredra att delta i sexuella handlingar andra än traditionella vaginala samlag . Det finns en liten risk att sädesvätskan kan komma i kontakt med den kvinnliga underlivet , så att spermierna att få tillgång till ägget , så försiktighet bör vidtas för att minimera tillfällig kontakt med utlösning.

Återkallande

Ett utträde metoden utförs av hanen att dra ut av det kvinnliga före utlösning , vilket hindrar spermier från att nå ägget . Det är inte en helsäker metod , i själva verket är chansen att bli gravid med denna metod är högre än med någon annan form av preventivmedel , men det är gratis och fri från biverkningar .

För män som har större kontroll och bättre kunskaper om de känslor som föregår utlösning , samt en fast förståelse av konsekvenserna av ett misslyckande att agera i tid är risken lägre att metoden kommer att misslyckas.

Användare av denna metod bör vara medveten om att varje källa anser studier är avgörande för att fastställa om pre-ejakulationsvätskan kan innehålla spermier . Det kan finnas risk för graviditet även när utlösning under samlag inte förekommer .

Kondomer

Kondomer finns tillgängliga för att passa i både organ för män och kvinnor . De fungerar som en barriär för att hindra spermierna från att komma i kontakt med ( och så kan befrukta ) en kvinnas ägg . Kondomer har en felfrekvens , de kan halka och även en mycket liten tår kan utsätta paret till en oönskad graviditet . Mediciner kan störa deras effektivitet , som kan sakna erfarenhet av att hantera en kondom på rätt sätt .

Kondomer kan ofta hittas utan kostnad på lokala kliniker eller i gemenskap hälsa uppsökande program .

naturlig familjeplanering

naturlig familjeplanering innebär att lära sig om kvinnans kropp och hennes cykler . Använda återkoppling från de tecken och symptom hon upplever , är hennes mest fertila period kartlagts och säkrare sex är planerade runt dessa perioder . Denna metod har inga biverkningar , men kan misslyckas om de inblandade inte riktigt förstå eller följa indikatorer .

Stöd

För ytterligare assistans , kontakta din lokala Djurskyddsmyndighetens , hälsa avdelning eller personlig läkare för remiss till resurser i ditt område som kan tillhandahålla utbildningsmaterial och gratis eller till låg kostnad preventivmedel .

Previous:nothing Next:effekterna av humant papillomvirus

Relaterade artiklar


 • testförfaranden för hiv
 • hur till vända män på
 • effektiva metoder för födelsekontroll
 • vad är Valtrex medicinen ?
 • homeopatisk behandling för libido
 • Hur klara upp tabletten akne ?
 • vad är libido ?
 • Fördelarna med p-plåster
 • Hur man spelar spanking spel
 • hur man startar ett kok stryk relation
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com