massage tips för par

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-07-05
Gör en av dina datum nätter , en massage natt . En massage är en avslappnande , kärleksfull aktivitet som par kan njuta fritt och i avskildhet i sitt eget hem . Ett par massage är en massage som ger varje partner en lika lång tid att ge och få en massage . Du behöver inte vara proffs för att ge en . Följ bara dessa massage tips för par

Förberedelser

Gör din massage tid speciell genom att förbereda din massage område . För att göra detta tillfälle den mest avkopplande det kan du behöva justera ljus, ljud och dofter . Först , dämpa ljuset eller använda levande ljus för att skapa en fredlig , lugn miljö . Minska störande ljud genom att stänga av tv , skicka barnen i säng och kanske spela lite lugn musik . Utnyttja kraften i doften genom besprutning ditt rum med lite sandelträ doft eller kanske vanilj . Ställa stämningen kommer att göra det lättare för dig och din partner att verkligen njuta av massage .

Metod

Har din partner ligga på hans eller hennes mage bekvämt på en säng . Du kanske vill lägga clean sheet under din partner att hålla eventuell överflödig olja från att komma på din säng . Häll lite massageolja i händerna ungefär kvartalet storlek . Gnid in händerna i några sekunder för att frigöra dofterna och värma upp den . Börja i nacken och gnugga uppåt försiktigt . Justera trycket av massage genom att fråga din partner om de skulle vilja det hårdare eller mjukare. Försök att inte prata för mycket om , inte samtal inte hör hemma i massagerum . Håll gnugga uppåt när du flyttar ner din partners rygg . Glöm inte att flytta din partners kropp . Du vill inte stanna på ett ställe . Om du är osäker på var att massera , fråga . Stressa inte över metoden . Gör bara vad som känns naturligt för dig och känns bra att din partner .

Tid

En 3 minuters massage gör ingen någon bra . Kom ihåg att detta är ett par massage . Vad du ger du bör räkna med att få tillbaka . Du kanske vill tala med din partner om hur länge en massage du ska ge varandra så det finns ingen förvirring . Under massagen tiden inte bli upprörd om din partner somnar . När allt är avkoppling målet med din massage . Om din partner är en kronisk massage sleeper du går first. That sätt om han eller hon somnar det inte att skära in din massage tid . En 20 minuters massage går snabbt när du masserar fötter , ben , händer , rygg och nacke.

Previous:nothing Next:Hur ofta kvinnor få cellprov ?

Relaterade artiklar


 • jämföra Enzyte och ExtenZe
 • hur man beräknar fertilitet
 • Hur den preventiva spole arbete ?
 • Hur mycket kostar provrörsbefruktning kosta ?
 • hur man kan sänka ett FSH nivå
 • hur du utför en bäcken undersökning
 • om födelsekontroll
 • Vad gör prostata ?
 • Hur kan din mödomshinna sönder ?
 • om contraceptions
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com