naturliga bördighet metoder

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-07-16
När du har problem att bli gravid ett barn , kan det vara en väldigt stressig tid . Det är oerhört viktigt när man försöker att få barn att du vet när din kropp är som mest fertil . Det finns bara ett kort varje månad i vilken en kvinna kan bli gravid . Prova några metoder hemma innan du beger dig till en fertilitetsklinik . Du kanske bara behöver slipa på kroppens egna signaler och behov

Aromaterapi

par blir ofta spända när de försöker bli gravida . Detta kan faktiskt skada dina chanser att bli gravid. Aromaterapi hjälper en kvinna stress release och kan stöd i fertiliteten . Salvia , ros viktigt och rosmarin oljor är alla sägs öka fertiliteten , minska stressen och ha en lugnande effekt . Lavendel oljor har afrodisiakum effekter . Oljor används bäst när masseras in i huden . Detta kan göras med en partner för att skapa gemenskap . Oljor kan också placeras i badvattnet .

basala temperatur

Kroppens basala temperatur refererar till den temperatur när din kropp är i vila . Detta innebär att man tar din temperatur när du vaknar på morgonen , innan du gör något annat . Du kommer att se en ökning i basala temperatur strax efter ägglossning och genom din menscykel . När du ser en ökning , vanligtvis av cirka hälften av en examen , kommer din kropp vara fertil och det är en bra tid att försöka bli gravida.

Fertilitet Yoga

Det är en metod för yoga som , när det görs på rätt sätt , ökar chansen att fertiliteten . Det råder oenighet om huruvida den metod som faktiskt fungerar eller om motion är ett resultat av ökad fertilitet . Yoga kan koppla dig och minska stress , vilket ökar dina chanser att fertiliteten .

Hydroterapi

Vattenterapi är en metod för att minska stress . Prova att ta ett varmt bad eller att använda en bastu för avkoppling. Hydroterapi ökar cirkulationen , tar bort stress och hjälper också till att stöd i matsmältningen. Depression är en av de främsta orsakerna till infertilitet . om du kan lindra depression , chanserna att få barn ökar

livmoderhalssekretet

När din kropp blir mer fertila din slem eller väta kommer att öka . När du blir torrare , betyder detta att du är mindre bördig . Det är bra att hålla reda på dagarna när du är blötare än andra . Du kan göra detta med en enkel kalender . Detta kommer att gå rätt tillsammans med din ägglossning .

få frisk

Många gånger infertilitet orsakas av dålig kost , brist på motion , övervikt eller drogmissbruk. Prova att utöva ett par gånger per vecka, skära ner på fett och sötsaker och bibehålla en hälsosam vikt . Sluta röka och dricka om du inte gör detta , och aldrig ta droger inte ordinerats av din läkare om du är gravid eller försöker bli gravid.

Previous:nothing Next:process av artificiell insemination

Relaterade artiklar


 • chlamydia infektionssymtom
 • hur man kan bli av genitala vårtor
 • hur man undviker att bli arresterad för offentlig nakenhet
 • errin preventivmedel biverkningar
 • mat som ökar din spermier
 • hur man hittills under senior år
 • hur man använder Leas sköld för födelsekontroll
 • vad är en spiral ( spiral ) ?
 • biverkningar av preventivmedel yaz
 • generiska läkemedel för behandling av erektil dysfunktion
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com