övningar som kan göra brösten större

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-07-18
Brösten består av bröstvävnad och fettvävnad , men inga muskler . Av denna anledning övning kommer inte att bidra till att öka storleken på dina bröst . Men det är möjligt att arbeta områden i bröstet som kommer att påverka den övergripande formen och utseendet på dina bröst , vilket gör dem ser större

bäst hemma övningar

Det finns flera mycket effektiva övningar du kan göra utan att det behövs specialutrustning eller dyrt medlemskap gym . Ett av de enklaste är den vertikala lyft . Du kan använda små handhållna vikter eller band motstånd för denna övning. Lägg dig på rygg och sträcker upp armarna , hålla armbågarna lätt böjda . Böj armbågarna utåt och föra vikter ner till bröstet . Komplett tre uppsättningar av 20 reps . Det finns flera varianter av denna övning som du kan använda för att ändra din rutin och hålla den nya och annorlunda . Den viktigaste funktion är att arbeta på det på ett konsekvent sätt

Push Up-. Wall Ups

Push-ups och vägg-ups är också bra övningar för bröstmusklerna . Medan konventionella armhävningar är bra , bör du använda en liten alternativ kallas bröstmuskeln push -up . I ett bröst push -up , måste din underarmar och armbågar kvar på golvet .

I vägg armhävningar , stå du två till tre fot från väggen , lägga handflatorna mot väggen och utföra armhävningar mot det .

andra övningar

Förutom de enkla övningar som nämns ovan finns det ett antal andra rutiner som kan hjälpa också . Om du har tillgång till pool , fungerar simning i bröstmusklerna och erbjuder en god övergripande träning också . Bänkpress och flyger arbete bröstmusklerna samt gör fjäril pressen . Arbeta in dessa i din rutin och du kan hålla din träning fräscht och nytt , vilket är en fördel för att hjälpa dig att fortsätta träna . Att veta det korrekta utövandet behövs för att stärka bröstet och förbättra dina bröst kommer inte att hjälpa dig att nå ditt mål om du faktiskt utför övningarna på ett rutinmässigt .

Previous:nothing Next:hur man förhindrar graviditet om kondomen går sönder

Relaterade artiklar


 • hur man skall bedöma svårighetsgraden av vaginala infektioner
 • hur man kan förbättra prostata hälsa
 • hur man lägre testosteronnivåer hos kvinnor
 • symtom på bakteriell vaginos gul Gardnerella
 • hur man använder en kvinnlig kondom korrekt
 • hitta en STD klinik
 • hur man får HPV -vaccin
 • christian preventivmetoder
 • hur man kan slå erektil dysfunktion
 • Hur man använder en preventivmetod spole
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com