hur man lär sig sensuell massage

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-08-22
Många anser en sensuell massage vara en handling av förspel , och i många fall tjänar den rollen . En sann sensuell massage kan också stå ensam som en intim tid mellan två människor. I lagen om massage kan vara att uppfylla och erbjuda sina egna speciella belöningar. Att ta sig tid att lära sig de färdigheter i samband med en sensuell massage kan ge dig och din partner närmare . Massage har också kopplats till en rad positiva hälsoeffekter

Du behöver : .
Massageolja
Musikkälla (tillval ).
Ljus (tillval ).

Hur man lär sensuell massage


1 .
Ställ in rätt stämning för den erfarenhet genom noggranna förberedelser . Det är viktigt att rummet eller området du använder vara varm . Ett svalt rum kan förstöra även den bästa massage . Har din olja förberedd och på plats . Något varm oljan , göra vissa att testa den på händerna innan du använder den på din partners hud . Du kan behålla oljan i en skål med varmt vatten för att hjälpa den fortfarande varm . Du kan sätta på lugn musik och tända ljus om du vill . Ett annat viktigt inslag är en bekväm matta eller filt för din partner att ligga på. Det behöver inte vara plysch , men något lite mer bekvämt än ett trägolv är att rekommendera.
2 .
Lärande och veta vad din partner har är en viktig del av varje sinnlig massage erfarenhet . Varje individ har vissa sympatier och antipatier. Du , i samband med massage , måste undvika de ogillar och koncentrera sig på att ge din partner njutning , låta honom att slappna av. Det bästa sättet att skaffa sig kunskaper är att lyssna till din partner , inte bara när han talar, men i hur han reagerar på din beröring . Läs och lyssna till hans kroppsspråk , och du kommer att vara mer i samklang med din partner och därmed förbättra upplevelsen för er båda .
3 .
Börja massage i ena änden av din partner kropp och sakta arbeta dig nedåt , eller uppåt . Du kan börja med fötterna , eller axlar, men göra vissa att ge varje område stor uppmärksamhet , saknas någon del av hennes kropp . En sensuell massage är en hel kroppsmassage , vilket innebär att varje kvadratcentimeter av din partners kropp kommer att få din uppmärksamhet . Inte kvar i ett område för länge , men stressa inte heller . Du söker en noggrann avvägning där du och din partner är i harmoni med varandra .
4 .
behåller kontakten med din partner . När du börjar massagen , bör en av dina händer alltid vara i kontakt med din partners kropp . Försök att hålla en jämn , rytmisk takt , arbetade ett område av kroppen i taget . Om du behöver använda mer olja , göra det med bara en hand medan den andra handen fortsätter massage . Breaking fysisk kontakt är en stor distraktion från den totala upplevelsen.
5 .
Handel av med din partner . Den tid du spenderar är strikt upp till dig , men du bör sträva efter minst 30 minuter innan roller . Detta garanterar att du har tid att massera din partners hela kroppen , men bör inte orsaka trötthet .

tips och varningar


 • vissa att stänga cellen telefoner , slå på telefonsvararen och eliminera alla andra distraktioner som möjligen skulle kunna ta bort från dina erfarenheter. Håll fingrarna när du masserar din partner . Den fullständiga hand med slutna fingrar erbjuder den bästa fysisk kontakt .


 • Previous:nothing Next:Vad är några fertilitet medvetenhet metoder ?

  Relaterade artiklar


 • orsakerna till manlig sterilitet
 • hur man använder begränsningar i träldom spela
 • hitta en STD klinik
 • preventivmetoder
 • Var är bästa platsen att hitta kondomer ?
 • hur man bär en kvinnlig kondom
 • Du kan dö av herpes ?
 • Definitionen av impotens
 • olika typer av p-piller
 • Hur ofta kvinnor få cellprov ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com