rättsmedel för PMS

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-08-26
PMS är en förkortning av premenstruella syndrom , som har många symptom , en vanlig sug vissa typer av livsmedel som choklad , salt mat eller socker . Dessa cravings kan utlösa förödelse på blodsocker, så det är viktigt att äta så frisk som möjligt för att hålla blodet stabil . Varje kvinna har olika grader av PMS , beroende på hur mycket hormoner i kroppen släpper . Fysiska symptom vid PMS omfattar men är inte begränsade till : huvudvärk, trötthet, akne , bröst svullnad och ömhet , humörsvängningar , irritation , ryggsmärtor och uppblåsthet .

Over the Counter rättsmedelsdirektivet

Många över disk lösningar kan hittas på detaljhandeln , livsmedelsbutiker eller droghandel . Vattenretention piller som Diurex kan hjälpa till med att lindra uppblåsthet och överflödigt vatten vikt . Heat pads som ThermaCare kan hjälpa till med mensvärk eller ryggsmärtor i samband med PMS . Medan många över disk smärtstillande såsom Alvedon fungerar bra för att minska symptom som huvudvärk, muskelvärk eller krampanfall, är Midol OTC smärtlindring som utformats speciellt för PMS-symptom . Midol arbetar för att minska huvudvärk , kramper och uppblåsthet , ryggvärk och trötthet . Det finns olika formler för Midol , inklusive maximal styrka , förlängd lättnad , kramper och värk i kroppen och menstruella komplett .

naturläkemedel

Många människor vänder sig till naturläkemedel för att lindra PMS-symptom . Några av de vanligaste örter används för att lindra kramper omfatta Kava Kava och hallonbladsté . Kava Kava är en lugnande ört som innehåller ingredienser som fungerar att koppla av kramper livmodern muskler , liksom hallon Tea Leaf . Örter som Sarsaparilla Root hjälpa till att återställa hormonell obalans som förknippas med PMS .

Naturläkemedel

Det finns många naturliga botemedel för PMS-symptom , av vilka några har funnits i decennier . För kramper , kan en varm vattenflaska eller varmt bad hjälper till att minska kramper smärta och ont i ryggen . Värmedynor hjälper även till med muskelvärk och kramper . Under perioder då PMS förväntas dricka minst åtta glas vatten varje dag , och undvika koffein , alkohol och salt eller sockerhaltiga livsmedel. Regelbunden motion kan lindra symtom på grund av den ökade blodcirkulationen.

Previous:nothing Next:hur man köper cyara sildenafil

Relaterade artiklar


 • symtom på bakteriell vaginos gul Gardnerella
 • Viagra överdosering biverkningar
 • preventivmedel fördelar
 • hur man använder Plan B ( levonorgestrel )
 • hur man kan samla nakenhet konst
 • hur ska mindre perversa
 • Hur berätta om en spiral har halkat
 • information om Goat Weed
 • hur man genomför en tentamen våldtäkt kit
 • om naturlig familjeplanering diagram
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com