biverkningar av Extagen

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-10-24
Extagen , finns som over-the-counter tabletter marknadsförs som ett kosttillskott som kan användas för sexuell förbättring . Det är speciellt utformad för män och är tänkt att tas på daglig basis för att hjälpa förlänga penis . Innan fatta Extagen är det viktigt att se över eventuella biverkningar

Vägbeskrivning

Du om att vidta Extagen tabletter en gång om dagen, helst vid samma tidpunkt . Du kan ta tabletterna med eller utan mat , men de bör konsumeras med ett fullt glas vatten . Det rekommenderas av tillverkarna att du fortsätter att ta Extagen i sex månader för att uppnå optimala resultat. Produkten är tänkt att ta minst två till fyra veckor innan en ökning av penis storlek är märkbar .

Ingredienser

Det är viktigt att se över ingredienserna i Extagen att se till att du inte är allergisk mot någon av dem . Formeln består av L- arginin , Yohimbe , Maca Root , Catuaba , Muira Puama , Nässla , ginseng , zinkoxid och glukonat . Om du har en reaktion mot någon av dessa växtbaserade ingredienser , sluta använda produkten omedelbart . Tecken på en allergisk reaktion är svullnad , nässelutslag, andningssvårigheter , yrsel och klåda .

biverkningar

Nej långsiktiga biverkningar har rapporterats av tillverkare av Extagen . Dock har vissa användare upplevt magsmärtor , illamående , ansiktsrodnad och diarré . En person är mer benägna att utveckla biverkningar om han har en känslighet för växtbaserade ingredienser .

Varning

Yohimbe har rapporterats ha orsakat en del individer allvarliga biverkningar och bör användas med försiktighet. Biverkningar är illamående , hjärtklappning , huvudvärk , rodnader och yrsel . Men i svåra fall har njursvikt och kramper satts i samband med Yohimbe konsumtion . Detta är ett bekymmer, eftersom Yohimbe är en av de viktigaste ingredienserna i Extagen . Om du inte tar Extagen är det viktigt att det rekommenderade belopp för att undvika att konsumera för mycket Yohimbe .

Överväganden grund av den ökade risken för allvarliga biverkningar , är Extagen rekommenderas inte för personer med vissa hälso villkor . Detta omfattar individer med en historia av högt blodtryck eller hjärtsjukdom , och de som idag tar MAO-hämmare . Om du har en annan allvarlig sjukdom bör du tala med din läkare om Extagen och dess potentiella biverkningar först .

Previous:nothing Next:rytm preventivmedel

Relaterade artiklar


 • Hur fungerar Vimax lapp ?
 • effektiviteten i preventivmedel ringen
 • hur man kan hjälpa med en makes impotens
 • Du kan dö av herpes ?
 • hur man ger en bra fotmassage
 • fakta om afrodisiaka
 • fakta om preventivmedel film
 • hur man ska fastställa ett preventivmedel
 • hur man får Plan B preventivmedel
 • växtbaserade tillägg för tidig utlösning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com