naturligt sätt att få en bättre erektion

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-10-25
Som män blir äldre , tillfällig svårigheter att få erektion har blivit vanligare. Det kan vara svårare att få erektion , och erektioner män uppnår kan vara mer slapp än de kanske föredrar , vilket gör sexuell aktivitet mindre njutbar . Det finns läkemedel som finns tillgängliga såsom Viagra , som lovar att ge en man en hård och varaktig erektion innan samlag , men dessa läkemedel endast dilate din penis " blodkärl och förbättrar inte libido eller andra könet faktorer .

förbättra blodflödet

Många gånger är orsaken till dålig erektion eller svårighet att upprätthålla erektion dålig cirkulation eller blodflödet . Din blodflödet försämras naturligt med tiden och kan förvärras av dålig hälsa eller en ohälsosam livsstil. Försök att skära ned på eller sluta röka , om du är , och börjar utöva regelbundet . Du bör också få på en stadig sömn schema och få tillräckligt med sömn varje natt . Vissa örter som är kända för att förbättra blodflödet är rosmarin , lavendel och hagtorn . Choklad är också tros förbättra blodflödet . Du kan också prova akupunktur , som sysselsätter den strategiska placeringen av små nålar i huden . Akupunktur tros stimulera kroppen.

naturläkemedel

Flera växtbaserade kosttillskott är kända för att förbättra din penis är blodflödet . Bland dessa är ginkgo biloba , som förbättrar hela kroppens blodflöde . Det gör detta genom att tunna ut blodet , vilket kan vara farligt om man redan är på blodförtunnande medel eller leds in på operation inom en snar framtid . Du kan också prova ginseng bryggt i te, som kommer att erbjuda en viss lättnad från något erektil dysfunktion frågor , och till skillnad från Ginkgo Biloba , är det visat sig vara en ört fri från farliga biverkningar . Även om det är känt för att bidra till att förbättra kvaliteten på din erektion , bör du inte ta supplement Yohimbe . Även om det strider och lindrar de psykologiska faktorer som kan påverka din erektion , den har också en lista av möjliga biverkningar som yrsel, illamående , hjärtklappning och högt blodtryck .

Previous:nothing Next:typer av spiraler

Relaterade artiklar


 • vad är en koppar spiral ?
 • Hur effektiva är kondomer som preventivmedel ?
 • inte HPV orsaka sterilitet ?
 • hur man köper en X- rated cd utan att någon märkte
 • Vad är mänskliga feromoner ?
 • hur man kan jämföra alternativ preventivmedel
 • hur man undervisar män om dagen våldtäkt
 • mänskliga dräktighet utveckling
 • hur man kan sänka kvinnliga libido
 • hur man köper en allergivänliga smörjmedel
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com