vasektomi återföring förfaranden

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-10-24
När en man fattar beslut skulle avstanna genom en vasektomi bör förfarandet betraktas som stadigvarande. Men om omständigheterna förändras och en man omprövar sitt beslut , ett vasovasostomy eller vasektomi återföring , kan vara möjligt . En vasektomi återföring är en mikrokirurgi förfarande som återansluter ändarna av sädesledaren som sänktes under en vasektomi , så sperman kan gå med sperma frigörs vid utlösning

Statistik

Enligt vasektomi . com , 5 procent av de 500. 000 män som har vasectomies varje år så småningom få en vasektomi omsvängning . Framgång för vasektomi återföring åtgärder grundar sig på tekniken en kirurg använder , den skicklighet och erfarenhet av kirurgen . Vasectomymedical. com rapporterar att patency kursen för en vasektomi återföring är 99 procent , och en graviditet framgång är 64 procent ( exklusive par där kvinnan är infertil ) . Patency ränta hänvisar till framgång för spermier att återvända till utlösning.

Förväntningarna

vasektomi . com rapporter anestesi används och förfarandet är allmänt säker och smärtfri . Operationen utförs vanligtvis i en läkarmottagning på polikliniskt . Vasektomi återföringar i regel är mer framgångsrika om de utförs inom 15 år från vasektomi , även om återföring kan uppnås även när mer än 30 år har gått .

Förfarande

Enligt vasectomy. com , först, pungen området städas och rakade , och anestesi är därefter administreras . Ett snitt görs i pungen där de två ändarna på vas deferens finns . Från och med den ena sidan är den minskning sädesledaren lyfts ut ur pungen . Vätskan frigörs från sädesledaren och kontrolleras för spermier under ett mikroskop. När sperma upptäcks , bör en omsvängning vara möjligt . Läkaren maskor tillsammans snittet ändarna och sedan återinför den i pungen . Samma görs då för andra sädesledaren . Efteråt är pungen snitt avslutades med suturer .

Alternativa bedömning

Vasectomy. com anger att närvaron av en tjock , pasta från antingen sädesledaren kan tyda på en blockering i bitestikeln (röret som löper längs av varje testikel och ansluter till sädesledaren ) . I dessa fall kan läkaren välja att återansluta skära sädesledaren direkt till bitestikeln i ett vasoepididymostomy omkastning förfarande , och kirurgi är sedan klar . Om inga spermier upptäcks men vätskan uttryckt är riklig och tydlig , en sekundär bitestiklarnas blockeringen förmodligen inte har skett och operationen utförs som planerat .

Post-Procedure

Patienten ska få tätt underkläder eller en atletisk supporter , och vida byxor för efter ingreppet . Smärtstillande medicin kan användas och läkaren kommer att ge specifik efter operationen instruktioner . Typiska riktlinjer är: vila i minst 24 timmar , och hålla operationsstället iskallt i 24 till 48 timmar . Aktivitetsnivå bör hållas till ett minimum för fyra till fem dagar , och tunga lyft eller ansträngande aktiviteter undvikas under tre till fyra veckor . Du bör inte utlösning i tre till fyra veckor . Uppföljning möten kan behövas för att kontrollera om helande från operationen , och att analysera sperma exemplar för spermier , motilitet och kvalitet . Om feber , svullnad eller ökad smärta vid operation webbplatsen utvecklas , kontakta läkare omedelbart .

Risker

vasektomi återföring förfarande anses låg risk men som med alla operationer kan komplikationer uppstå . Vissa risker innefattar allergisk reaktion , blödningar , förstoppning , minskad spermieantal , förfarande misslyckande och kronisk smärta i testiklarna .

Previous:nothing Next:biverkningar av Extagen

Relaterade artiklar


 • vilka höjningar libido ?
 • hur man öva gramya position
 • hur man hittar andra svängande par
 • hur är feromoner produceras ?
 • vad är några naturliga sätt att öka testosteron hos män ?
 • orsakerna till överdriven vaginal smörjning
 • Hur testar man för könssjukdomar ?
 • hur man kan hjälpa med en makes impotens
 • hur man hittar kändis nakenhet
 • naturlig hjälp för förstorad prostata
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com