Oral-B vs sonic vård

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-05-05
Både Sonicare Elite 39. 500 Sonic tandborste ( Sonicare ) och Braun Oral- B Professional Care Oral Care System ( Oral-B ) ger bra service . Båda har två års garanti och uppladdningsbara batterier. Tandläkare och patienter som granskade dessa två elektriska tandborstar beröm båda. När det gäller tandhygien , både ge utmärkt service . Men har både erbjuda som skiljer dem i termer av att vara användarvänlig och familjevänlig

Prestanda

Recensenterna ger högt betyg till både tandborstar . Svängningar för både Oral- B ( 40. 000 ) och Sonicare ( 30. 000 ) är mycket lämpliga för rengöring av tänderna , bryta upp plack och sänka antalet bakterier i munnen . Sonicare pauser i en halv sekund , till varje 30 sekunder, gör att användaren kan växla positioner i munnen . Oral- B har en switch som vänder den på obestämd tid , men det har en annan switch som vänder på den i två minuter . Två minuters timing är bra för att se en borstar kortaste tid för en bra rengöring .

Skillnader i Grip

Recensenterna rapport Sonicare är något större och tyngre än Oral- B . Båda är lätta för en vuxen att använda, men barn med små händer kommer att vara bättre betjänt av Oral- B . Recensenterna säger Sonicare är starkare i strukturen och kommer att överleva ett fall bättre än Oral- B . Klorna på en Sonicare handtag är ungefär samma storlek som en D batteri , medan Oral- B är något mindre än en C -batteri.

Rengöring av Brush Itself

De som granskat borstar gav högt betyg till Sonicare över Oral- B på ett område : En användare kan tvätta varje del av Sonicare under kranen . Du kan inte göra det med Oral- B . Sonicare handtag som håller batteriet är hermetiskt tillsluten. Om någon skulle släppa Sonicare i badkaret , till exempel , kommer det att fungera ändå .

Oral B kräver mer vård

Den övre delen av Oral B 's handtaget har en metall ställdon som är utsatt . Detta driver borsthuvuden . Det betyder att det är lätt för skräp att bygga upp . Oral- B 's huvud kan rengöras under rinnande vatten , men det kan inte doppas i vatten för rengöring . Sonicare har inte en exponerad metall ställdon .

jämförande funktioner

borsthuvuden av båda är ungefär lika stora för båda modellerna . Båda företagen tillverkar olika färgade ringar för borsthuvuden , så du kan koppla dem till individer . Byta borsthuvuden är ungefär densamma för båda , även om du kan smälla Oral- B : s huvud på och av . Du måste skruva på en ny borsthuvudet på Sonicare . Ett viktigt inslag i Oral-B har är att den stängs av om du för mycket tryck . Sonicare har inte denna funktion .

Hållbarhet över tid

Rapporter från recensenter säga såväl elektriska tandborstar kan bryta ner med tiden . Plasten borsthuvuden kommer att spricka med användning av tandkräm med blekmedel . När det gäller batteritid , både Sonicare och Oral- B göra lika bra . Båda företagen säger att du kan gå nästan två veckor på en laddning , men de flesta recensenter har inte testa påståendet . Recensenterna gav helt enkelt sina penslar till sina laddare efter användning , och rapportera de har bevittnat någon droppe makt i någon borste .

Previous:nothing Next:effekterna av munvatten

Relaterade artiklar


 • hur man hittar lågprisflyg tandimplantat
 • tonsillolit avhjälpa
 • olika typer av tandvård vasaller
 • kan parodontit vändas ?
 • symptom på koppar allergi beror på tandställning
 • Oral-B vs sonic vård
 • Hur du tar hand om dina tänder i Santa Fe nm
 • hur man håller kostnaderna nere när du väljer en individuell tandvårdsförsäkringen plan
 • hur man kan bli av gula tänder
 • skäl för att få proteser
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com