hem rättsmedel för tandköttet smärta

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-05-07
Gum smärta är ett symptom på ett antal tandhälsa problem, bland annat tandlossning , brännskador , utväxter , skador , nötning och infektioner . Det finns ett antal av hem rättsmedel för tandköttet smärta . Vissa är så enkelt att nödvändiga ingredienser finns i nästan alla skafferi . Det är dock starkt att du besöker din tandhälsa professionella så fort du upplever smärta tuggummi för att diagnostisera och behandla den bakomliggande orsaken som orsakar det

Huskurer

Många gånger enkla hushållsföremål kan fungera som medicin . Bakpulver till exempel , kan användas för att behandla tuggummi smärta orsakas av bakterier, såsom i fallet med tandköttsinflammation eller andra former av tandlossning . Gör en pasta av bakpulver och vatten och lägg på det drabbade området . Var försiktig dock : denna åtgärd kan inte användas mer än en gång varannan dag sedan överanvändning kan faktiskt irritera tandköttet ytterligare .

Ett annat vanligt i hemmet som kan lindra smärta tuggummi är svart eller grönt te . Håll en blöt tepåse mot området för tandköttet som är svullna eller anbud . Tebladen innehåller garvsyra , som förutom att vara en sammandragande , sägs också ha vissa smärtstillande egenskaper .

Ice är en av de mest effektiva sätten att behandla tuggummi smärta orsakad av inflammation . Det minskar svullnad och även hjälper till att bedöva området . Applicera en kylklamp inlindad i en handduk för att det drabbade området.

Leslie Salkin , DDS , för forskarutbildning parodontologi och professor i parodontologi vid Temple University School of Dentistry i Philadelphia , rekommenderar sköljning med ett glas ljummet vatten blandat med 1 tsk . salt att lugna svullet tandkött . Om du har en böld kommer saltet också bidra till att tömma den .

Slutligen , enligt Kenneth Kornman , DDS , PhD , klinisk professor och tidigare ordförande i avdelningen för parodontologi vid University of Texas Health Science Center i San Antonio , avlägsna bakterier med regelbundna tandtråd och tandborstning kan ge kortsiktiga smärtlindring för tandköttet smärta . Börja med att försiktigt använda tandtråd för att hjälpa få bort skräp som kan orsaka irritation . Efter tandtråd , använd en mjuk tandborste för att försiktigt borsta tänderna . Avsluta genom att skölja med varmt vatten blandat med en over-the-counter munvatten . Utveckla och upprätthålla en god munhygien vanor är det bästa sättet att förhindra tandköttet smärta och sjukdom i framtiden .

Previous:nothing Next:hem rättsmedel för blödande tandkött

Relaterade artiklar


 • hem rättsmedel för tandköttet smärta
 • muskel övningar för TMJ
 • hur man kan bli av gula tänder
 • tandvärk huskurer med väteperoxid
 • kan parodontit vändas ?
 • effekterna av munvatten
 • hur man vitare tänder enkelt hemma
 • Oral-B vs sonic vård
 • Hur du tar hand om dina tänder i Santa Fe nm
 • hur man hittar lågprisflyg tandimplantat
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com