hur man får hängslen till ett nedsatt pris

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-05-27
Tandställning kan räta dina tänder och förbättra ditt leende oavsett ålder . Det finns många olika varianter och stilar i hängslen , tyvärr , kan hängslen också vara mycket dyr och svår att finansiera . Det finns sätt att bli det hängslen för dig själv eller dina barn till reducerad
1 .
Kontrollera din försäkring för att se om de täcker kostnaderna för hängslen . Många tandvårdsförsäkringen planer är nu täcker en del (om inte alla ) av kostnaderna för tandställning . Rådgör med din politik manual eller ring ditt försäkringsbolag representant för att ta reda på om din försäkring täcker tandreglering och kostnaderna för hängslen . Om det ingår i din förmånspaket , kan detta spara en betydande summa pengar .
2 .
Om du inte har försäkring , eller tandställning omfattas inte som en del av din politik , köpa en dental rabatt plan. Dental rabatt planer kan du få tandvård som hängslen för upp till 30 till 65 procent rabatt . Dessa planer arbetar med ett nätverk av tandläkare och ortodontister som är villiga att erbjuda sina tjänster till en reducerad avgift om du har en rabatt plan . Kolla leverantörer som Ameriplan USA .
3 .
Rådgör med din ortodontist och fråga om en rabatt för förskottsbetalning . Många hälso -och tandläkare är villiga att erbjuda rabatter till patienter som inte har försäkring om de är villiga att betala för de tjänster som alla i förskott. De besparingar som varierar i storlek beroende på ortodontist och det ursprungliga priset för hängslen , men oftast finns det vissa besparingar med denna typ av förhandling .
4 .
Hitta en lokal tandläkare skola som har en klinik med lågprisbolag tjänster, till exempel tandställning . Enligt American Dental Association , tandläkarstudenter utföra tjänster på kliniker i samband med deras skolor till kraftigt nedsatta priser . Utnämningarna tar ofta längre tid eftersom eleverna lär sig, men de övervakas av erfarna tandläkare .


Previous:nothing Next:vad är en bro på tänder ?

Relaterade artiklar


 • hem rättsmedel för tandköttet smärta
 • tandvärk huskurer med väteperoxid
 • kan parodontit vändas ?
 • anslutning av tinnitus & TMJ sjukdom
 • hur man tar bäst hand om ditt barns tänder
 • effekterna av munvatten
 • hur man får hängslen till ett nedsatt pris
 • hur man kan bli av gula tänder
 • skäl för att få proteser
 • symptom på tandköttsproblem
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com