hur man hittar en holistisk eller kvicksilverfri tandläkare

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-05-08
De flesta människor letar efter en helhetssyn , kvicksilverfria tandläkare är antingen söker efter någon att ta bort fyllningar kvicksilver amalgam , som är känd för att skapa tungmetaller i kroppen , eller letar efter en tandläkare som använder produkter som inte innehåller kvicksilver för rutinmässig tandvård . Förekomsten av kvicksilver i kroppen kan orsaka allvarliga hälsoproblem , och ta bort kvicksilver amalgam är ett viktigt steg på vägen till återvinna god hälsa . Det finns vissa protokoll att en utövare av kvicksilverfri tandvård bör följa för optimal säkerhet. . När du väljer en tandläkare , ställa följande frågor att ta reda på om han eller hon är rätt för dig

Du behöver : .
Förteckning över tandläkare som utför kvicksilver avlägsnas

Hur man Hitta en holistisk eller kvicksilverfri tandläkare


1 .
Fråga om tandläkaren använder biokompatibla dentala material som innehåller inget kvicksilver . Fråga kronor om ni behöver dem , och se till att de är tillverkade av ädla metaller , guld eller fasta porslin och innehåller inget kvicksilver . Många tandläkare som tillhandahåller kvicksilverfria tjänster använder inget material som innehåller metaller av något slag .
2 .
Om du vill ha kvicksilver amalgam avlägsnats , be om referenser från personer som har använt tandläkaren tjänster, och kolla upp dem innan ett möte .
3 .
Intervju tandläkaren personligen och be om en rundtur på kontoret när du har kontrollerat referenser . Se till att du är bekväm med honom eller henne.
4 .
Under ditt kontor turné , undersöka det rum där du kommer att behandlas , och vara säker på att det finns tillräcklig ventilation. Fråga om tandläkaren använder rätt fläktar och ventilationsdon för att suga rök från frigörs kvicksilver som läcker ut under borrning och avlägsnandet. En ren luft miljön ingår även jon generatorer att ta bort kvicksilver från luften .
5 .
Ta reda på om tandläkaren använder en kofferdam för patienter med kvicksilver amalgam avlägsnas för att skydda dig från intag ämnen som innehåller kvicksilver .
6 .
Fråga om tandläkaren ger undervisningsmaterial och videor som förklarar processen , risker och eftervård behandling . Näringsmässiga förändringar ofta är nödvändiga , tillsammans med rådgivning , uppföljning blod arbete och en detox -program för att till fullo bistå patienten återgå till god hälsa .
7 .
Undersök produkter tandläkaren använder för att ersätta din kvicksilver amalgam . Fråga om tandläkaren hänvisar patienter till kinesiologi utnämning att ta reda på vilka ämnen som är bäst för utbyte kronor och temporära kronor .
8 .
Fråga tandläkaren om olika homeopatiska , naturläkemedel eller andra naturliga preparat för att avlägsna kvicksilver från systemet efter den dentala arbetet är färdigt.

tips och varningar


 • Kontrollera flera tandläkare tillhandahåller kvicksilverfria tandvård för att jämföra priser , kvalitet arbete och rapport . Kontakta din sjukförsäkring för att se om den täcker någon eller alla av kvicksilver avlägsnas och reparativ process .
 • Om du känner obehag vid intervjuer tandläkaren , välj någon annan . Avlägsnande av kvicksilver måste göras noggrant , och din optimala hälsa måste beaktas.


 • Previous:nothing Next:hem rättsmedel för tandköttet smärta

  Relaterade artiklar


 • symptom på koppar allergi beror på tandställning
 • hem rättsmedel för blödande tandkött
 • Hur du tar hand om dina tänder i Santa Fe nm
 • effekterna av munvatten
 • muskel övningar för TMJ
 • skäl för att få proteser
 • hur man ska äta godis och sötsaker utan att få hål i tänderna
 • hur man tar bäst hand om ditt barns tänder
 • tandvärk huskurer med väteperoxid
 • hem rättsmedel för tandköttet smärta
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com