hur man hittar prisvärda tandimplantat

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-05-24
Ett tandimplantat kan kosta allt från $ 1000-$ 3000 . Detta pris kan dramatiskt öka upp till $ 15. 000-$ 30,000 om tuggummi restaurering eller ytterligare arbete behövs tillsammans med transplantationen. Om du är i behov av en prisvärd tandimplantat , har du tur , det finns många olika sätt att få ett tandimplantat billig .

Följande kommer att ge dig de bästa sätten att gå att hitta en . överkomligt tandimplantat
1 .
Gratis Clinics

Access din webbläsare och titta på nätet för gratis kliniker i ditt område . En stor webbplats för detta är den främsta platsen för The National Association of Free Clinics ( www. NFAC. com ) . Sådan webbplats ger dig möjlighet att söka tandvård och medicinska kliniker i ditt område . På att hitta en klinik , ge dem ett samtal och fråga om om de utför gratis eller rabatterade tandimplantat .
2 .
Tandvårdsförsäkringen

Kontrollera om tandimplantat täcks i din sjukförsäkring plan . Eftersom tandimplantat är en sådan dyr operation , får de inte omfattas av din medicinska plan . Om du inte har någon sjukförsäkring eller din plan inte omfattar ett sådant förfarande , anser söker på nätet för tandvård planer som inkluderar tandimplantat .
3 .
Tandvårdsskolor

Se din gula sidorna telefonbok eller leta på nätet för tandläkare i ditt område . Ring några sådana skolor och fråga om om de erbjuder gratis eller rabatterade tandvård . Om de inte erbjuder en sådan tjänst fråga sig om tandimplantat är en av de tjänster de erbjuder. Många tandläkare erbjuder prisvärda eller fria tandvård som normalt utförs av en student under överinseende av en instruktör.
4 .
statliga stöd

Ring en Några Regeringskansliet såsom Social Security Administration och fråga om de erbjuder någon form av billiga eller gratis medicinska program . Många sådana statliga programmen är tillgängliga för låga inkomster för individer och familjer .

anser också att ansöka om ett statligt bidrag för att betala för din tandvård . Ett sådant bidrag är klassad som en " personligt stipendium " som är lätt tillgängliga för enskilda .


Previous:nothing Next:Vad är krokar på ortodontisk hängslen för?

Relaterade artiklar


 • hur man kan bli av gula tänder
 • hur man hittar lågprisflyg tandimplantat
 • Invisalign kostnaden jämfört med vanliga hängslen
 • hem rättsmedel för blödande tandkött
 • tonsillolit avhjälpa
 • effekterna av munvatten
 • hur man undviker farorna med tandblekning
 • Oral-B vs sonic vård
 • tandvärk huskurer med väteperoxid
 • hur att välja mellan Invisalign och hängslen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com