hur man kan bli av gula tänder

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-05-03
Att veta hur man kan bli av gula tänder hjälper dig ta bort fläckar och har en ljusare leende . Gul färgade tänder ser grov och inte väl omhändertagen . Däremot kan gula tänder vara naturligt gula , inte orsakas av något som du har gjort . Bleka tänderna idag för att bli av med den gula missfärgade tänder ser
1
bakning . Soda

Borsta och borsta tänderna med hjälp av din vanliga tandborste , vatten och bakpulver . Kör huvudet av din tandborste under vatten och sedan doppa den i en låda med bakpulver . Borsta alla dina tänder grundligt i en upp och ner rörelse . Kom ihåg att borsta alla sidor av dina tänder . Du kan bleka tänderna med bakpulver , men om de fortfarande inte vad du ville, gå vidare till nästa steg .
2 .
Väteperoxid Skölj

Mix Half and Half vatten och 3 % hushåll väteperoxid i en glasskål eller en kopp . Ta några i munnen och skölja munnen med blandningen . Spotta ut blandningen . Även om det är säkert att ha inne i munnen , drick inte blandningen . Väteperoxid används i de flesta tandblekning blandningar från apotek och tandläkare . Väteperoxid hjälper till att hålla munnen ren , hjälper till med nedskärningar och rengör och bleker tänderna .

Du kan bleka tänderna naturligt med de produkter du redan har i ditt badrum .
3 .

Skölj

Skölj munnen grundligt med vatten.
4 .
Brush

Borsta tänderna med normal tandborste och din favorit tandkräm . Det är bäst om du använder en blekning och tandsten kontroll tandkräm . Det kommer att hålla dina tänder vitare och förhindra tandsten .

Borsta tänderna minst två gånger per dag . Det är bäst om du kan borsta tänderna efter varje måltid . Det är viktigt att använda en mjuk tandborste och en tandkräm som du gillar smaken av , så att du borstar längre .

veta hur man kan bli av gula tänder hjälper dig att få en ljusare leende och vita tänderna.
5 .
inte får fläckar Produkter

hålla tänderna vita genom att undvika mat och dåliga vanor som fläckar på tänderna gula i första hand .

rökning, kaffe och te är ökända för färgning tänderna , men visste du att andra livsmedel såsom blåbär , senap , granatäpple , tranbär och choklad också fläckar tänderna.

Om du inte äter mat som fläcken , se till att borsta tänderna med tandblekning tandkräm eller tugga tandblekning tuggummi omedelbart efter att ha ätit mat färgning .

Om du vill ha mer information om hur man kan bli av gula tänder , fråga din tandläkare .


Previous:nothing Next:hur man vitare tänder enkelt hemma

Relaterade artiklar


 • muskel övningar för TMJ
 • tandvärk huskurer med väteperoxid
 • kan parodontit vändas ?
 • hur man håller kostnaderna nere när du väljer en individuell tandvårdsförsäkringen plan
 • skäl för att få proteser
 • tonsillolit avhjälpa
 • hur man tar bäst hand om ditt barns tänder
 • hur man ska äta godis och sötsaker utan att få hål i tänderna
 • hur man vitare tänder enkelt hemma
 • hur man kan bli av gula tänder
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com