hur man får tandvård hjälp för billiga

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-06-23
Tandvårdsförsäkringen är dyrt och det kan vara oöverkomliga för många individer . Betala kontant för tandvård kan vara oerhört dyra , så när ett oförsäkrat individ lider av en smärtsam tand problem , kan han söka upp billigare alternativ för tandvård . Du kan få billig tandvård-du behöver bara veta var man skall leta

Du behöver :
Telefon
. . Dator med internet.
Skrivare.
Penna.
Papper.
Stämpel.
Kuvertet.


1 .
Slå upp telefonnumret till tandläkare i ditt område med hjälp av internet . Det finns även online kataloger som lista tandläkare (se Resurser ) .
2 .
Ring en tandläkarutbildning klinik direkt eller ringa skolans viktigaste nummer och be att vara ansluten till skolans tandvårdsklinik .
3 .
Fråga om prissättning för behandling av din tandvård problem . Skriv ned namnet på skolan tandvårdsklinik och prisuppskattning. Upprepa processen för varje klinik i ditt område .
4 .
Bestäm vilka Kliniken erbjuder förfarandet för lägsta pris och ringa för att boka ett möte . Utnämningar är oftast begränsade till vissa tider på dagen, eftersom de förfaranden som utförs av elever under noggrann övervakning av professorerna .

andra alternativ för billiga Tandvård


1 .

Gå online och få reda på din statens vård program . ( se Resurser för länkar till statliga webbplatser . ) Du kommer att vilja ta reda på om programmet inkluderar tandvård .
2 .
Läs om kraven för inskrivning i statens omvårdnadsprogrammet och avgöra om du ger rätt till ersättningar . Fördelar är vanligtvis utsträckas till personer som är arbetslösa , funktionshindrade , äldre eller gravid.
3 .
Ansök om den statskontrollerade hälsoprogram om du har rätt . Du kanske kan lämna in en ansökan online eller så kan du skriva ut en ansökan , som sedan lämnas in på posten .
4 .
Översyn fördelarna litteraturen när du är inskriven i tillståndet -run hälsoprogram-du kommer att få litteratur på posten när du är godkänd-och läs igenom listan över deltagande tandläkare . Välj en tandläkare i ditt område som kommer att behandla patienter med statliga hälsa täckning .
5 .
Boka ett möte med tandläkaren för en tenta och en diskussion av din behandling. Statliga sjukförsäkringssystem inte kommer att omfatta alla förfaranden , så dina alternativ kan vara begränsad , men tandvård kommer att vara gratis eller till kraftigt reducerat pris beroende på arten av de tillgängliga täckning .

tips och varningar


 • grund av ansvarsfrågor , kommer vissa skolor som drivs kliniker utför inte särskilt förfaranden på en individ med ett allvarligt hälsoproblem .
 • Du kanske vill prova att ringa tandvårdskliniker i ditt område för att se om någon erbjuder specialpriser eller program för personer med låga inkomster . Vissa kliniker kan erbjuda tjänster till en lägre kostnad eller så kan de erbjuda en betalningsplan.
 • staten tandvård förmåner kan vara mycket begränsad . Forexample får kostsamma förfaranden som rotfyllningar inte utföras på kindtänderna , och patienten kan tvingas att välja ett utdrag istället .


 • Previous:nothing Next:hem rättsmedel för en emalj reparation

  Relaterade artiklar


 • abscessed tand & trigeminusnerven smärta
 • typer av ultratunna tandproteser
 • visdomständer extraktion komplikationer
 • hur du gör din egen väteperoxid tänder gel hemma
 • vad som väntar när du tar bort tandställning
 • hur man kan uppnå vitare tänder
 • hur att välja mellan Invisalign och hängslen
 • Vad är krokar på ortodontisk hängslen för?
 • konventionell protes process
 • hur kan lysa dina tänder med peroxid
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com