hur man ska behandla kräfta öm eller lägre tuggummi smärta

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-06-08
Smärtsamma och obehagliga , sår kräfta och därmed lägre tandköttet smärta kan pågå i dagar , som orsakar den sjuke kraftiga obehag . Medan Cankerskav och allmänna tandköttet smärta är svåra att förhindra, behandlingar för smärtlindring är ganska enkla . Med hjälp av några vanliga hushållsprodukter och over-the-counter mediciner , kan du inte bara göra livet med gummi -relaterad smärta lite mer uthärdlig , men du kan också potentiellt förkorta livslängden för kräfta öm själv .

Du behöver :
tandborste .
Tandkräm.
Floss.
Mun skölj.
Bakpulver.
Vatten.
Magnesiumpreparat.
Over- the- counter muntliga smärtstillande medel.


1 .
Rengör munnen och det drabbade området. Borsta tänderna med tandkräm , tandtråd och använda mun skölj . Detta kommer att hjälpa hålla munnen ren och skär ner på mängden bakterier som producerats under en kräfta öm utbrott . Det kommer att hjälpa lossnar de partiklar som skulle kunna orsaka allmänhet lägre tuggummi smärta . Detta är också ett viktigt steg när du börjar dina behandlingar . Börjar med en ren yta : de behandlingar kommer att få chansen att bli effektivare .
2 .
göra en pasta från bakpulver och vatten . Ta 1 msk. bakpulver och blanda i vatten en droppe i taget tills du har gjort en tjock pasta. Applicera en liten bit av pastan direkt till kräfta öm . Även om det är säkert att svälja denna blandning , kan du spotta även ut det . Applicera på nytt så ofta som behövs . Detta fungerar särskilt bra på Cankerskav , men om din tandköttet smärta orsakas inte av en öm , kan det inte vara effektivt .
3 .
Applicera små mängder mjölk av magnesia till kräfta öm . Det kan appliceras med en tuss direkt till kräfta öm . Tillämpa tre till fyra gånger per dag för att lindra obehag . Återigen bevisar detta avhjälpa särskilt effektiva om Cankerskav och får inte behandla tuggummi smärta som inte kommer från ett sår eller skada på munnen .
4 .
Utnyttja over-the-counter muntliga smärtstillande medel. Dessa mediciner kommer vanligtvis i form av en gel , och söva det drabbade området. Tillämpa dem enligt de anvisningar och se till att inte över-tillämpa dem . Dessa mediciner fungerar lika bra för ömma-relaterade och allmänna tuggummi smärta .
5 .
Practice förebyggande beteende . Cankerskav är lätt förvärras av matrester , särskilt de som är sura och salta . Undvika dessa livsmedel minskar risken för att det berörda området kommer att utsättas , vilket besparar dig en potentiellt mycket smärtsam upplevelse . För allmänna tuggummi smärta , undvika att äta på sidan av munnen som orsakar obehag . Matrester kan göra området mer känsliga .

tips och varningar


 • för dessa nivåer övervakning natrium , skölja munnen efter att ha använt bakpulver metoden, som bakpulver har mycket höga halter av natrium i den .
 • För återkommande eller intensiv smärta , eller om du är orolig för din tand-smärta, kontakta din tandläkare .


 • Previous:nothing Next:hur att få bra tandvård om oförsäkrade

  Relaterade artiklar


 • hem åtgärda för att ta bort fläckar från tänderna
 • kronisk parodontit behandling
 • tandvård verktyg som används i en rotfyllning
 • arbetsuppgifter och ansvar i det dagliga jobbet med en tandläkare
 • hur man försäkra sig mot dålig tandhälsa , rengöra tungan
 • hur man kan bli av gula tänder
 • tandvård lumineers vs veeners
 • att röka efter att få din visdom tänder utdragna
 • TMJ övningar för diskbråck
 • hur man hittar en holistisk eller kvicksilverfri tandläkare
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com