naturlig tand smärtlindring

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-06-03
Tand smärta orsakas oftast av karies och inflammation . Tandvärk smärta kan vara försvagande , men många föredrar att använda naturliga metoder för att lindra smärtan över smärtstillande läkemedel . Naturläkemedel är tillgängliga som kan hjälpa eliminera smärta och minska inflammation i tandvärk . Inte varje naturläkemedel fungerar för alla. Vissa experiment krävs för att hitta den behandling som fungerar för dig

minska inflammation

minska inflammationen kring irriterad tanden är det första steget för att lindra tandvärk . Lök och vitlök är effektiva för att minska en inflammation . Tugga rå lök är tillräckligt för att minska inflammation , men vissa människor kan finna denna osmakligt . Placera en bit lök på den drabbade tanden kan också ge samma resultat .
Använd vitlök på samma sätt som löken . En enda vitlöksklyfta med bergsalt minskar inflammationen och lindrar smärtan .
Varmt saltvatten sköljningar är också ett sätt att behandla inflammation som orsakas av en tand infektion . Den saltvatten skölja kan minska smärta omedelbart . Använd denna behandling så ofta som krävs för att minska infektion och hålla inflammationen ner . />
Eliminera Bakterier bakterier i munnen kan leda till infektion och inflammation . Växtbaserade behandling kan minska mängden bakterier i munnen , vilket leder till infektion och smärta . Vetegräsjuice en utmärkt ört för att undanröja mun bakterier och smärta . Använd vetegräsjuice som en sköljning eller så kan du tugga på vetegräs för att ta bort gifter från tandköttet och tanden område . Detta kommer att eliminera roten till ilningar i tänderna.
regelbundet borsta tänderna och tandtråd också eliminerar bakterier från munnen . Mat kvar på ytan av tänderna snabbt förvandlas till bakterier och karies .
Använd aldrig naturläkemedel som en ersättning för medicinsk vård . Även om dessa behandlingar kan ge lindring för tanden smärta bör infektion behandlas av din tandläkare-vårdgivare för att förhindra tandlossning .

Förebyggande Kost

Övervaka den mat du äter för att behandla och förebygga ilningar i tänderna. Denna naturliga förhållningssätt till tandvård innebär borta från sockerhaltiga livsmedel och drycker såsom godis och läsk .
Raffinerad , bearbetade livsmedel tillåter också matrester fastnar på tänderna . Detta kan orsaka karies , vilket leder till ilningar i tänderna. Undvik halvfabrikat och äter hela korn och grönsaker för att hålla tänderna rena mellan borstningarna .
Titta vad du äter och hålla munnen ren är det bästa sättet att naturlig tand-smärtlindring .

Previous:nothing Next:vad är kronisk apikal parodontit ?

Relaterade artiklar


 • kronisk parodontit behandling
 • TMJ övningar för diskbråck
 • abscessed tand & trigeminusnerven smärta
 • hur att bleka tänderna för billiga hemma
 • naturlig tand smärtlindring
 • hur man tar bäst hand om ditt barns tänder
 • tonsillolit avhjälpa
 • Oral-B vs sonic vård
 • säkerhet för att avlägsna kvicksilver fyllningar
 • hur man undviker farorna med tandblekning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com