akut tandvård ekonomisk hjälp

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-07-05
Som ger god tandvård kan vara skrämmande . Även för dem som har tandvårdsförsäkringen , out-of-utlägg för en krona kan kosta uppåt på $ 400. Så för dem som inte omfattas och kan lida av håligheter , trasiga tänder , infektioner eller andra tandvårdsbehov kan situationen vara skrämmande faktiskt . Men valmöjligheter och alternativ behandling finns i de flesta samhällen . Med lite forskning och uppfinningsrikedom , kan du hitta en leverantör att ta hand om ditt tandvårdsbehov ofta gratis eller till ett mycket lågt pris.

ta det

Börja med att hitta alla de livskraftiga alternativ som finns i din kommun . Gör detta genom att ringa Department of Health för din stad . Förklara din situation och fråga om de har program tillgängliga för patienter med låga inkomster . Också fråga om en kan ha förteckning över de lokala universiteten med tandvård program som kan erbjuda gratis eller rabatterade vård . Varje tand student praxis på riktiga patienter . Till skillnad från medicinska invånare men du kommer inte hitta den i landet vid en privat praktik eller sjukhus , så det enda sättet att hitta dem är på en tandläkarutbildning .

The Nervous Newbie

Om du inte är bekväm med en nybörjare arbete i munnen --- trots att de alltid övervakas av fullständiga rättigheter tandläkare --- det finns fortfarande alternativ . Gå på Internet och hitta fyra eller fem tandläkare i ditt område . Gå till deras hemsida eller ring dem och avgöra om de har finansieringsalternativ. Många tandläkare erbjuder avbetalningsplaner även om de inte gör reklam för dem . Det skadar inte att fråga . Om din kredit är anständigt , är detta ett bra alternativ .

Var Fastställd

Du kan också kvalificera dig genom Medicaid , beroende på hur allvarlig din situation . Skäms inte eller rädd för att be . Det är därför Medicaid är där . För att avgöra om du uppfyller kraven, igen kontakta din lokala hälsodepartementet . Om det visar sig att detta inte är ett alternativ , prova besöker webbplatsen FreeDentistry. com , som har en katalog över minskad vård i ditt område . Besök också gärna Dental Research Program webbplats . Det kommer att hänvisa dig till studier och program som går på i ditt område . En eller flera av dessa alternativ kan vara en lösning. Sluta inte titta . Fastställas-dina tänder beror din vilja att hitta ett svar

Betala senare , Smile nu

Till sist, många människor är omedvetna om ett kreditkort via Citibank kallas Citi hälsa. Det är ett kort som används endast för sjukvården . Du kan ansöka online och de avgör på ditt riktnummer , närmaste leverantör i ditt område . Men om din kredit är inte bra , erbjuder EZ Pay Solutions Dental utökade behandling betalning --- huvudsakligen layaway för dina tänder .

Previous:nothing Next:dentala implantat och tandlossning

Relaterade artiklar


 • olika typer av tandvård vasaller
 • hur kan lysa dina tänder med peroxid
 • symptom på tandköttsproblem
 • hur man gör pepparmynta tandkräm
 • akut tandvård ekonomisk hjälp
 • hur man får hängslen till ett nedsatt pris
 • Vad är krokar på ortodontisk hängslen för?
 • sedering tandvård information
 • ultraljud tandvård rengöring
 • kan framtänderna vara relaced med tandimplantat ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com