enklaste sätten att stoppa tandvärk

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-07-26
Tandvärk smärta är nästan obeskrivlig : Det är svårt att koncentrera sig på något annat än att vassa , stickande känsla inne i munnen . Om smärtan slår mitt i natten eller en helg , kan du inte enkelt få in för att se din tandläkare . Ibland smärtstillande inte fungerar tillräckligt snabbt , och ibland inte fungerar för vissa människor . Det finns flera sätt att döda smärtan och låt den i schack tills du kan se din tandläkare , dock

Acetaminophen

Med paracetamol är ett bra sätt att lindra smärta tandvärk . Ta en over- the- counter smärtstillande så fort du märker tanden smärta . Detta läkemedel kan ta så länge som 30 minuter för att döva smärtan , men det kommer att minska inflammation runt en smärtsam tand .

Orajel

Orajel är en over- the- counter läkemedel för behandling av tandvärk . Det finns i flera former: en vätska som du dutta på det drabbade området , och en kompress fylls med medicin som du knäppa aktivera sedan gnugga på och runt området . Du kan använda Orajel varannan timme tills du har möjlighet att komma in på din tandläkare , det kommer att hålla området bedövad

kryddnejlikeolja

kryddnejlikeolja har använts i århundraden för att behandla olika åkommor. Ta tre droppar kryddnejlika olja och blanda det med en 1 /4 tsk . av olivolja. Blöt en bomullstuss eller en mjuk trasa i blandningen för att göra en olja komprimera . Placera komprimera mot tanden som gör ont . Lämna tyg där så länge som möjligt för att lindra smärtan av tandvärk . Du kan upprepa detta var fjärde timme för att lindra din tand smärta .

Tips

Prova att ta over-the-counter smärtstillande tillsammans med Orajel . Kombinationen av de två läkemedel kommer att förbättra dina chanser att bli smärtfri tills du kan få in din tandläkare . Om tandvärk är allvarlig och varar mer än några timmar , måste du söka hjälp av en tandläkare så snart som möjligt .

Previous:nothing Next:hur man hittar en sedering tandläkare

Relaterade artiklar


 • Om du avslutar tuggtobak kommer det att minska din risk för tuggummi cancer ?
 • hur man vitare tänder enkelt hemma
 • visdomständer extraktion komplikationer
 • vård för tandreglering hängslen
 • hjälp mot tandvärk med svullet tandkött och en skadad käke
 • biverkningar av muntorrhet
 • hur man hittar prisvärda tandimplantat
 • botemedel mot sprickor i tungan
 • hur man limma på en tandbro
 • olika dentala instrument
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com