hem rättsmedel för dike mun

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-07-03
Trench mun är smärtsamt och pinsamt , svullnad , blödning och fula sår i munnen göra drabbade önskan omedelbar lättnad . Det finns flera nonevasive behandlingar som kan få ett slut på symptomen på även allvarliga fall . Många naturläkemedel är tillgängliga för att lindra diket mun

Du behöver : .
Flytande handtvål , mild märken av flytande diskmedel ( http://www
. WebMD .
com /oral-hälsa /guide /vårdande-tandproteser ) eller protes rengöringsmedel såsom Polident .
Pint glas eller annat stor kopp .
2 koppar vatten.

bakpulver

Försök att skölja munnen med bikarbonat eller skapa en pasta och tillämpa den på de värsta områdena . Det kan finnas en liten sting början , men du kommer snart att börja må bättre . Bakpulver har en naturlig infektion och svamp slåss egenskaper . Det kommer att skölja munnen ren och förhindra ytterligare smitta sprids . En av de olyckliga symptom på skyttegrav mun är munsår . Dessa är ofta öppna , vilket gör det lätt för bakterier att komma in i kroppen . Regelbundna sköljningar och applikationer med bakpulver kommer att förhindra att detta händer .

Svullnad är en annan bieffekt av schakten mun . Bakpulver innehåller ant -inflammatoriska egenskaper som kan minska svullnad och bidra till att återställa viss rörelse och rörlighet som kunde ha hindrat på grund av inflammation .

Trench mun kan ge dålig andedräkt , som är en pinsam sidoeffekt . Skölja munnen noggrant med bakpulver hjälper till att återställa pH-värdet , dödar bakterier och GÖRA LUKTFRI munnen . Du bör märka en skillnad efter den första sköljningen , men processen kommer att behöva upprepas .

En av de värsta biverkningarna av dike mun är smärta och obehag du känner . Trench munnen gör det svårt att äta och dricka vissa poster och i extrema fall ens prata . Bakpulver har naturliga smärtstillande egenskaper som kommer att minska mängden av obehag i munnen . Regelbundna sköljningar och program ska börja visa lite resultat inom 24 timmar.

naturläkemedel

Det finns flera naturläkemedel som också kan hjälpa behandla symptomen av diket mun . De flesta av dessa kan tas med receptbelagda läkemedel eller används tillsammans med andra huskurer . En möjlig orsak skyttegrav mun är stress . Det kan utlösa ett fall och förvärra en befintlig . Använda eteriska oljor av lavendel , kamomill och lera salvia kan minska stressnivån i kroppen . Kamomillte och lera salvia infusion kan också användas som mun sköljningar till stöd i healing . Tugga persilja kan bidra till att minska dålig andedräkt.

Previous:nothing Next:hur man rengör och behandla dental

Relaterade artiklar


 • effekten av tandställning
 • hur man gör pepparmynta tandkräm
 • arbetsuppgifter och ansvar i det dagliga jobbet med en tandläkare
 • hur man håller kostnaderna nere när du väljer en individuell tandvårdsförsäkringen plan
 • olja av oregano och ilningar i tänderna
 • Oral-B vs sonic vård
 • om flexibelt proteser
 • abscessed tand & trigeminusnerven smärta
 • kan ett implantat placeras så snart tanden tas bort ?
 • vad som väntar den första dagen av att ha ett tandimplantat
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com