hur budgeten reklam för en tandläkarpraktik

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-07-24
Budgetering reklam för en tandläkarpraktik kan verka som en komplicerad process. Hur mycket av era inkomster bör du ägna åt att hitta fler patienter ? Är reklam verkligen ens nödvändigt ? Detta är viktiga frågor för en tandläkarpraktik . Budgetering reklam är faktiskt relativt enkelt , genom att använda online- verktyg praxis förvaltning och tänka på din praktik miljö , beräkna en reklambudget är måttligt lätt
1 .
recension online praktiken förvaltningsresurser som de hittade på American Dental Association : s webbplats eller på webbplatsen publiceras av Dental Economics tidskrift, en ledande facktidning för tandläkarpraktik chefer . Hitta länkar i Referenser. Dessa webbplatser värd robusta resurs sektioner som hjälper fatta affärsbeslut för kliniker , bland annat kalkylblad och verktyg för marknadsföring, reklam och budgetförvaltning.
2 .
Använd online -verktyg för att avgöra vad avkastningen på investeringen är för specifika typer av reklam , till exempel annonser hemsida banner , annonser i gula sidorna , eller i dagstidningar och tidskrifter reklam . Vilka är kostnaderna för dessa specifika typer av annonser i ditt område ? Ring lokala medier och tala med sin reklam avdelningar för att fastställa kostnaderna .
3 .
Fundera över hur nödvändiga reklamen för din praktik . Är du för närvarande dra en rimlig mängd affärer av patient rekommendationer eller andra typer av hänvisningar ? Finns det andra tandläkare i din specialitet område som konkurrerar med dig för patienter ? Dessa är viktiga överväganden när man bestämmer hur mycket till budget för reklam .
4 .
Bestäm hur stor del av din månadsvis eller årsvis kontorsbudget kommer att representera annonseringskostnader. Spåra resultatet av din annonsering investering för att bestämma din egen avkastning på investeringar , utvärdera din annonsbudget var sjätte till 12 månader efter behov . Hur har din patient ladda förändrats sedan början av en reklamkampanj ? Har patienter nämnde en viss typ av reklam mer än en annan ? Fråga din personal att fråga nya patienter där de lärde sig av din praktik . Har hur mycket pengar du attraheras genom nya patienter täcka eller överstiga kostnaden för de annonser som införts nya patienter ? Dessa variabler kommer att hjälpa dig att utvärdera effekten av din annonsering budget och i slutändan mer exakt budget för reklam jämfört med samma period föregående år.


Previous:nothing Next:hur man hittar akuta NHS tandläkare

Relaterade artiklar


 • hur man skall avgöra vad betyder torr socket känner
 • Förfarandet för porslin tänder
 • hur man tar bäst hand om ditt barns tänder
 • hur man får hängslen till ett nedsatt pris
 • hur man håller kostnaderna nere när du väljer en individuell tandvårdsförsäkringen plan
 • hur att få bra tandvård om oförsäkrade
 • känsliga tänder och käke smärta
 • hur man hanterar TMJ relaterade yrsel
 • Tips för visdom tandutdragning
 • hem rättsmedel för tandvärk & svullet tandkött
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com